Tatár Csilla Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Konyhafőnök VIP második szériájának nyertese, Dobó Ági - akit láttunk már, koronával, fakanállal, pelankával és kamerával is a kezében - és családja hamarosan új otthonba költöznek. A szépség két pici fia mellett sikeres vlogger lett, aki most bepillantást engedett Tatár Csillának az épülő új családi fészkükbe .

Ági arról is beszélt, hogy ha elkészül a lakás, akkor már nem szeretné beengedni a kamerákat, meg akarja őrizni otthona intimitását.

Elhalasztja a nászutat Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180520-elhalasztja-a-naszutat-harry-herceg-es-felesege-meghan-markle.htmlA fiatal pár már kedden mint férj és feleség hivatalosak a Buckingham-palotába, hogy részt vegyenek a Károly herceg 70. születésnapja alkalmából rendezett jótékonysági partin.TV + Sztárok--Dúsgazdag műkereskedő szerelmével, Vladimir Restoin Roitfelddel fotózták Mihalik Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-dusgazdag-mukereskedo-szerelmevel-vladimir-restoin-roitfelddel-fotoztak-mihalik-enikot.htmlMihalik Enikő ritán enged betekintést a magánéletébe, ám most kivételt tett, és közös fotót posztolt kedvesével, Vladimir Restoin Roitfeld műkereskedővel. TV + SztárokOrigoMegtalálták az eltűnt valóságshow-sztár, Joe Tilley holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-megtalaltak-az-eltunt-valosagshowsztar-joe-tilley-holttestet.htmlKolumbiában került elő Joe Tilley holtteste.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa Ábel Anitának mesélt munkáról, magánéletrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-demcsak-zsuzsa-abel-anitanak-meselt-munkarol-maganeletrol.htmlDemcsák Zsuzsa az elmúlt egy évben nem nyilatkozott sehol, most Ábel Anitánál töri meg a csendet.Beszélgetés a visszavonult időszakról, szerelemről, gyerekekről, maximalizmusról. tévézésről és a visszatérésről. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: Elton John csókkal köszöntötte David Beckhamethttp://www.life.hu/sztarok/20180520-harry-herceg-eskuvoje-elton-john-csokkal-koszontotte-david-beckhamet.htmlAhogy írtunk róla, igazi sztárparádé volt Harry herceg és Meghan Markle szombati esküvőjén. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: megosztotta az embereket Michael Curry amerikai prédikátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-megosztotta-az-embereket-michael-curry-amerikai-predikator.htmlMichael Curry amerikai prédikátor egyedi stílusban beszélt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A beszéde megosztotta a nézőket. Voltak, akik úgy vélték, újszerű és előremutató volt, mások szerint pedig nem vette eléggé komolyan a dolgát, sőt ellopta a show-t. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.