Így alakítják át az egyetemisták a rideg kollégiumi szobákat otthonossá

Forrás: Lindy Goodson -
átalakítás szoba kollégium egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi jut eszedbe a kollégiumi szoba hallatán? Kényelmetlen, lelakott? Két lány bebizonyította, hogy a szabályokat betartva is lehet stílusosan berendezni egy ilyen aprócska helyiséget, méghozzá nem is akárhogyan. Nézd meg Te is!

Egy belsőépítész is megirigyelné azt, ahogy ez a két, egymás számára teljesen idegen lány összedolgozott.

Munkájuk eredményeként egy mesés szoba született, ami nem csak kényelmes, fiatalos és praktikus, de egyszerre tükrözi mindkettejük ízlését is.

Amikor Lindy Goodson és Abby Bozeman meglátták a Mississippi Egyetem kollégiumi szobáját, egyből egyetértettek abban, hogy át kell alakítaniuk. Sok pénz azonban nem állt a lányok rendelkezésére, így használt bútorokat vettek és maguk festették, díszítették őket.

Lindy Goodson (balra) és Abby Bozeman (jobbra) Forrás: Lindy Goodson

Amikor összefogtak, megbeszélték az alapkoncepciót, ami a kényelem kimaxolása volt.

Mindketten szerettek az ágyukban heverni, ezért is fordítottak ekkora hangsúlyt rájuk – mindkettő félemeletes, így alattuk rengeteg tároló helyet nyertek. Az ágytámlák és a díszpárnák igazi csajos hatást keltenek, míg a tükrös polcok optikailag nagyítják az egyébként kicsi szobát, így ez is remek ötletnek bizonyult.

Az ágytámlák és a díszpárnák igazi csajos hatást keltenek Forrás: Lindy Goodson
Az éjjeliszekrényt díszes lámpák dobják fel Forrás: Lindy Goodson

Továbbá szerették volna, ha nem csak az ágyaikon tudnak ülni és beszélgetni a leendő kollégiumi barátaikkal, ezért szereztek egy apró kanapét és egy kisasztalt is. Ezzel egyszerre sokkal otthonosabbá és praktikusabbá vált a szoba.

Apró kanapé és kisasztal (balra), tükrös polcok (jobbra) Forrás: Lindy Goodson

Mikor pár lány meglátta, hogy a két egyetemista mit vitt véghez, megkérték, hogy nekik is segítsenek a saját szobájukat átalakítani. Ám nem ők az egyetlenek, akik egyetemi éveiket nem egy rideg szobában akarták tölteni. Hozzájuk hasonlóan, mások is felturbózták a kolesz szobájukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.