Az „okos” kert bárki számára elérhető – LED fénnyel világító kerti bútorok

Forrás: architektus.hu -
kerti bútor világító bútor kert LED kertrendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év abszolút slágerei az „okos" kerti bútorok és kiegészítők. A LED fénnyel működő fotelek, székek, vázák és egyéb kiegészítők többsége távirányítóval működik – így például a színüket is meg lehet változtatni. Már itthon is elérhetőek. Ne habozz hát, ha valami igazán különlegesre vágysz!

A kert nappal a szabadság és a lehetőségek tárháza. Este azonban teljesen megváltozik; varázslatossá és már-már misztikussá válik. A világító kerti bútorok, melyek nem csupán remek hangulatot kölcsönöznek az esti, éjszakai beszélgetésekhez, olyan lehetőségeket tartogatnak, melyekről korábban csak elképzeléseink lehettek.

Forrás: architektus.hu

Ne válassz a kényelem és a látvány között. A fotelek és kanapék is úgy lettek kialakítva, hogy még távolról se idéződjön fel benned a rácsos, retro kerti székek emléke. Ám vannak eleve párnázott fajták is, melyek levehető huzatuk miatt igen praktikusak.

Forrás: architektus.hu

Az ülőalkalmatosságok mellett, kerti kaspók, asztalok és látványelemként funkcionáló darabok közül is válogathatsz.

Nem kell feltétlenül egy komplett LED-es kerti bútorgarnitúrát venned ahhoz, hogy remek és egyedülálló hangulatot teremts. Állíts össze szetteket, és kápráztasd el a családodat, barátaidat és szomszédjaidat: egy-két kültéri világító elem, puffok, székek, asztalok, és máris kész a tökéletes és egyedi kerti design.

Forrás: trendir.com

A LED-es bútoroknak és egyéb kerti termékeknek köszönhetően nem kell kültéri világításról gondoskodnod. Egy jó beszélgetéshez nemcsak a hangulatot, de a kellő fényt is biztosítják.

Biztonságosak, mivel a korábbi évekből jól ismert fáklyavariációkkal ellentétben, esetükben nem kell nyílt lángot használni.

Forrás: anrodiszlec.hu

Válassz idén a világító kerti bútorok közül, és élvezd a kertedet éjjel is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.