Született feleségek színésznő luxus otthon Hollywood Eva Longoria sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, megunta háromszintes kortárs mediterrán kúriáját, az első gyermekével várandós  a Született feleségek sztárja. Most Te is megnézheted, hol élt a színésznő, és mi az a miliő, amit már túlnőtt Eva Longoria.

Ez a gyönyörű 860 négyzetméteres ház, hat hálóval és kilenc fürdőszobával várja új tulajdonosát. A színésznő még 2006-ban vásárolta meg 3,6 millió dollárért. Ez az ár messze elmarad a legdrágább hollywoodi sztárrezidenciáktól, de remek példa arra, hogy akár ennyiből is fantasztikus álomotthont lehet vásárolni a filmek fővárosában.

Eva Longoria árulja Hollywood Hillsben lévő luxusotthonát Forrás: AFP, MLS

A kandallók mámorában úszva

A nagy hálószobához kandalló és egyszerre két gardrób, valamint egy hatalmas ablakokkal kecsegtető luxusfürdőszoba is tartozik, melyben hatalmas kád, valamint tusoló egyaránt megtalálható, és természetesen innen sem hiányozhat a kandalló. A nappali-étkezőben is van két másik kandalló, valamint innen nyílik egy csodás erkély is. A tökéletesen felszerelt konyha mellett van még egy otthoni tornaterem, egy iroda, egy privátmozi-szoba, kültéri konyha, úszómedence és egy borospince is.

Az utcáról szinte lehetetlen belátni, a hatalmas és sűrű sövény pajzsnak köszönhetően. A medencét körülölelő, kőburkolatú teraszról fantasztikus kilátás nyílik a környező hegyekre.

Nézd meg ezt a fantasztikus otthont. Csupán 3,7 millió dollár kell hozzá és már a tiéd is.

Forrás: MLShttp://www.life.hu/otthon/galeria/20180329-eva-longoria-szineszno-eladja-hollywood-hills-i-luxusotthonat.htmlmiddleoff960720
Álomotthonok- Egy apró, mégis tágas minimalista lakás, üvegfalú fürdővelhttp://www.life.hu/otthon/20180326-alomotthonok-egy-apro-megis-tagas-minimalista-lakas-uvegfalu-furdoszobaval.htmlEgy apró lakásból is lehet fantasztikus otthont kialakítani. Korábban már több 50 négyzetméter alatti alapterületű otthont is bemutattunk, de hoztunk példát a tágas 19 négyzetméterre is. Most egy nagyobb garzonnak megfelelő lakás kerül terítékre, mely okos megoldásai és modernizmusa miatt keltette fel érdeklődésünket. Otthon--Nézd meg az 5 leggazdagabb amerikai üzletember otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180323-nezd-meg-az-5-leggazdagabb-amerikai-uzletember-otthonat-hazat.htmlSokszor mutatunk csodás álomotthonokat, melyek luxusa szinte felfoghatatlan. Azonban ezek semmik azokhoz az ingatlanokhoz képest, melyekkel a legértékesebb amerikai üzletemberek rendelkeznek. Nézd meg őket. OtthonOrigoSarah Jessica Parker,a Szex és New York sztárjának könyvespolca felmondta a szolgálatothttp://www.life.hu/otthon/20180319-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarjanak-konyvespolc-otthon.htmlAz egyetlen dolog, amit Sarah Jessica Parker még a cipőknél is jobban szeret, az a könyv. Ám ezt nehéz elhinni SJP Instagram oldalára feltöltött képe láttán. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy a gardróbszekrényében, teljességgel elképzelhetetlen egy ilyen eset. Otthon--Kukkants be Justin Timberlake New York-i luxuslakásába, melyet most adott elhttp://www.life.hu/otthon/20180310-kukkants-be-justin-timberlake-new-york-i-luxuslakasaba.htmlIgen rövid időn belül kelt el Justin Timberlake csodás luxuslakása. Az oka lehet, hogy az ára volt –közel 8 millió dollár -, vagy épp az előző tulajdonos kiléte, de az sincs kizárva, hogy a vevőt szigorúan a lakás maga érdekelte ennyire. Be kell vallani, csodás. OtthonOrigoA ház, ami kevesebb mint 20 négyzetméter, mégis tágas – Maximális helykihasználáshttp://www.life.hu/otthon/20180301-kevesebb-mint-20-negyzetmeter-megis-tagas-a-maximalis-helykihasznalas-haz.htmlAna White egy 19 négyzetméter alapterületű és 4 méter belmagasságú pótkocsit alakított át, hogy keze alatt egy csodálatos, ám igen apró alaszkai házzá alakuljon. A kis férőhely, bizony remek lehetőségeket kínált, hogy új megoldásokat fedezhessen fel, a helykihasználás jegyében. OtthonOrigoModern betonluxus - Egy magyar családi házhttp://www.life.hu/otthon/20180117-a-magyar-kifinomultsag-nem-csak-alom-modern-luxushaz.htmlIsmét egy hazai álomotthont hoztunk, mely egyáltalán nem feltűnő, nem rikító. Helyette viszont kifinomultan elegáns, benne van minden, ami a modern luxushoz hozzátartozik. Less, be a Ring Studio belsőépítész csapatának munkájába. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.