Ilyen illat kell, hogy belengje az otthonod a csillagjegyed szerint

csillagjegy otthon illat horoszkóp hangulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbbünkre az illatok erőteljes hatással vannak. Sok esetben egy-egy illat képes visszarepíteni minket emlékeinkbe, megidézni egy eseményt, benyomást. A személyes illatunk megtalálása, ismerete nem csupán a parfümünk kiválasztásakor lehet fontos. A lakásunkat átjáró illat nem csak minket határoz meg, de annak az időnek a minőségét is, melyet otthonunkban töltünk.

Ehhez a csillagjegyünkremek kiindulási alapot ad. Ebben nyújtanak segítséget a FlowerSchool NYszakemberei, akik megvizsgálták mind a 12 állatövi jegy jellemzőit, hogy melléjük tudják társítani a megfelelő illatokat.

Kos

A Kos számára a legmegfelelőbb illatkompozíció a fekete bors, a neroli (a narancsfa virágából kinyert olaj), a szegfűszeg és a fenyőtömjén. Ezek együtt hangsúlyozzák és kordában tartják, a Kosokban olykor igen hevesen jelenlévő energiákat. A neroli felemelő, frissítő és optimista, míg a fenyőtömjén türelmet és erőt tanít, megnyugtatja az elmét és megakadályozza az elhamarkodott tetteket.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Bika

A Bika illata magában foglalja az almát, a loncot, a magnóliát, a rózsát és a tölgymohát. A bika stabil jellem, nagy az önuralma, ugyanakkor önfejű és hirtelen haragú is tud lenni.
Ez a romantikus illatkombináció a szépség, odaadás és érzékiesség hatását gyakorolja, mely rugalmasabbá teszi ezt a csillagjegyet, és segíti személyiségének egy álomszerűbb aspektusának felfedezésében.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Ikrek

A Ikrek jegy szülötte higgadt és szórakoztató. Az illatában megjelenik a bergamott, a menta, a levendula, a citromfű és az édes borsó, melyek ugyan szeszélyesek, mégis enyhítik a jegyben rejlő hirtelenséget. A bergamott aromája segíthet megnyugtatni a zsibongó idegeket, miközben a borsmenta egyfajta állandóságot nyújt az Ikrek bensőjében háborgó kettőségnek.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Rák

A kamillából, jázminból, citromból, liliomból, rózsából és csipkebogyóból álló édes illat tükrözi a Rák személyiségét; törődő és szeretetteljes. A jázmin, a liliom és a rózsa romantikus illatok, melyeket a kamilla és a citrom megnyugtató aromája helyez megfelelő egyensúlyba.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Rendezd be otthonod a csillagjegyed szerint

A horoszkóp sok ember számára meghatározó, ám csak kevesen gondolják, hogy a csillajegyük - mely rengeteg esetben helyesen vázolja fel az alaptermészetüket, személyiségüket -, a lakberendezésben is segítséget nyújthat. Most bemutatjuk a 12 állatövi jegyre jellemző enteriőr tippeket. Te is biztos kíváncsi vagy, hogy jól éreznéd-e magad a neked "való" otthonban...

Oroszlán

Az Oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni, épp ezért egy merész illatkompozíció illik hozzá: bazsalikom, gyömbérből, zöldcitrom, rozmaring és boróka. Ezek a meleg és zamatos illatok, melyek zöme gyógynövény, az Oroszlán energiáját kissé vissza tudják fogni.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Szűz

A Szűz hajlamos túlhajszolnia magát, a tökély keresése és elérése közben, Épp ezért hozzá a leginkább a zsálya, az édeskömény, a citrom és a pacsuli illata illik. Ezek mind segítik a Szűz jegyében születetteket abban, hogy otthon képessé váljanak kikapcsolni, kikapcsolódni.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Mérleg

A Mérleg egész élete az egyensúly kereséséről, megteremtéséről szól. A tökéletes harmóniát képviseli illata is, mely kamillából és nárciszból áll.

A nárcisz tavaszi energiája egyszerre kacér és szórakoztató. Ezt a fajta impulzív hatást, a kamilla megnyugtató érzése hivatott ellensúlyozni.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Skorpió

A jácintból és tubarózsából álló illat ideális a szenvedélyes és titokzatos Skorpió számára. A tubarózsa érzéki, játékos, intenzív, és szenvedélyes, míg a jácint szilaj és nem ismer „nem"-et.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Nyilas

A Nyilas meleg személyiségéhez felemelő, könnyű, ugyanakkor energikus és türelmességet sejtető illat illik. Ezt a bergamott, a szegfűszeg, a citrom, a rozmaring és a sáfrány tökéletesen képviseli, mely egyszerre fűszeres és édeskés.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Bak

A Bak illatelemei segítenek elhessegetni a pesszimista gondolatokat és elhinteni a kreativitás magját. Erre pedig a legalkalmasabb a tulipán, a mimóza, a mirha, az orgona és a vetiver (egy indiai fűféle).

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Vízöntő

A Vízöntő legfőbb illatai a levendula, a fenyő, az ánizs és a pacsuli. Ezek egyrészt segítik a föld közelében tartani e jegy szülöttét, másrészt nyugtatják a lelkét.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Halak

A Halak kiválasztott illatai az alma, a szantálfa, a jázmin, a gardénia és a vanília. Ez az illatprofil tükrözi a Halak álmodozó és lelkesedő jellemét, de egyben segítik is a realitás talaján való maradását, amit néha megtör a képzelőerő.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

A fentebb említett illatokat a lakásban elhelyezett virágokkal, illatgyertyákkal, illóolajokkal tudod elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.