Lélegzetelállító képek a városi életről: fotók

fotográfus Kína Urban urban explorer Harimao Lee város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harimao Lee egy tehetséges autodidakta fotográfus, utazó és városi kutató Hongkongból. Harimao utazásai alkalmával nem csupán a helyi nevezetességekre összpontosít; lenyűgöző utcai felvételt készít.

Biztosan te is próbáltál már szép városrészekről, emlékművekről olyan képet készíteni, mely nem a hagyományos képeslap stílust idézte. Leguggoltál, netán felmentél valaminek a tetejére? Egy víztócsában kaptad le a számodra valamiért kiemelkedően szép épület homlokzatát? Akármit is próbáltál, egy biztos; olyan képeket, mint ez a fiatalember, egész biztos, hogy nem tudtál készíteni.

Harimao Lee Forrás: Instgram/harimaolee

Harimao készít portrékat is, de az utcák érdekes világa az, ami művészetét meghatározza. Utazásai során teljesen más szemmel látja a körülötte lévő házakat, tereket. Egy átlagos turistával szemben, ez a kínai fiatal a háztömbök tömegében is képes meglátni a lélegzetelállító szépséget.

Forrás: Instagram/harimaoleehttp://www.life.hu/csalad/galeria/20171219-lelegzetelallito-kepek-a-varosi-eletrol-egy-kinai-fotografus-szemen-at.htmlmiddleon10801350
Az elismert művész vízfestékkel tervez meg egy álomkonyhát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171214-az-elismert-muvesz-epitesz-vizfestekkel-tervez-meg-egy-alomkonyhat-video.htmlMaksim Koloskov a híres Moszkvai Építészettudományi Intézetben végzett, 1995 óta Houstonban él. Elismert művész, és immár 25 éve dolgozik az építészet világában. Most nem csupán vázlatait, rajzait nézheted meg – melyek önmaguk egyszerűségében is csodálatosak -, de szemtanúja lehetsz, miként is dolgozik. Otthon--8 különböző építészeti stílus bemutatása a Simpson család otthonán keresztülhttp://www.life.hu/otthon/20171214-8-kulonbozo-epiteszeti-stilusban-a-simpson-csalad-otthona.htmlAz amerikai Simpson család házát nehéz lenne másként elképzelni. Pedig több, Amerikában is igen népszerű építészeti stílus közül választhattak volna az alkotók. Nézzük meg, milyen lehetett volna Homer otthona. Otthon--Advent - 70 000 izzó díszíti a legszebb karácsonyfát Litvániábanhttp://www.life.hu/otthon/20171204-70-000-izzo-disziti-a-legszebb-karacsonyfat-litvaniaban-vilniusban.htmlAdvent vasárnapjain bemutatunk 1-1- híres épületet, vagy csodaszép házat, melyek karácsonyi dekorációi mesébe illőek és utánozhatatlanok. Ma egy egyedülálló karácsonyfát hoztunk. 2017. december 1-jén este a karácsonyi szezon hivatalosan is megkezdődött Vilniusban, amikor a Dóm téren felállították és kivilágították a város karácsonyfáját. Otthon--Innovatív és modern formatervezés jellemzi ezeket a különleges székeket, fotelekethttp://www.life.hu/otthon/20171205-innovativ-es-modern-formatervezes-jellemzi-a-szekeket-foteleket.htmlHa bármikor is érezted már életedben, hogy a szobád elbírna némi művészetet, akkor most jó helyen jársz. Olyan székeket, foteleket mutatunk, melyek többségét, akár egy kortársmúzeumban is kiállíthatnák. De a legszebb, hogy funkciójukat tekintve is megállják a helyüket ezek az ülőalkalmatosságok. Otthon--Álomotthonok – Egy hazai penthouse, mely maga a tömény luxus a város feletthttp://www.life.hu/otthon/20171127-alomotthonok-egy-hazai-penthouse-luxus-a-varos-felett.htmlA penthouse-ról a fényűzés, a mérhetetlen pazarlás és bizonyos esetekben az ízléstelenségig giccses belső juthat először eszünkbe. De nem ennél a magyar álomotthonnál, melyet a neves belsőépítész, Ring Miklós álmodott meg és mutat be a Life.hu olvasóinak. Ő csak úgy jellemzi, mint a modern értelmiség fellegvárát. Nézzük meg, miért! OtthonOrigoNem adta el az otthonát, beépítették a társasházba - Őrült ingatlansorsokhttp://www.life.hu/otthon/20171121-nem-adta-el-az-otthonat-beepitettek-a-tarsashazba-ingatlan.htmlSokszor valami nagyobb terv érdekében felvásárolják a környező házakat, hogy autópálya, bérházak, vagy épp irodaépületek kerülhessenek a helyükre. De vannak olyan tulajdonosok, akik bizony keresztülhúzták a befektetők terveit. Ezekből szemezgettünk. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.