Karácsonyvárás - Készíts idén különleges adventi koszorút

karácsony advent adventi koszorú DIY
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap, azaz december 4-én kezdetét veszi az adventi időszak. Légy bátor, és szakíts a hagyományos formával, színekkel! Idén készítsd el saját magad az adventi „koszorút" úgy, ahogy neked a legjobb. Ehhez adunk most inspirációs ötleteket, Irány egy hobbibolt, de nem árt körbenézni otthon is!

1. Tedd egyszerűen egy bögrébe a gyertyákat, ragassz vagy hajtogass vékony fémhuzalból rá számokat, díszítsd mohával, vagy akár apró kövekkel.

Forrás: meandalice.blogspot.com, land.se
Forrás: missmustardseed.com

2. A hosszúkás forma is remek megoldás. Válassz egy tálalótálat, egy fadarabot alapnak, és a többit bízd rá a fantáziádra.

Forrás: liveitbeautiful.com, deavita.net
Forrás: nerez-pribory.cz

3. Használj kisebb italos üvegeket, mécsestartókat vagy befőttesüvegeket, tedd bele a gyertyákat, számozd be, díszítsd a stílusodnak megfelelően.

Forrás: nerez-pribory.cz, simplyklassichome.com
Forrás: kayrosblog.ru

4. A virágcserepeknek se kell, hogy árválkodjanak otthon. Remek gyertyatartókká válhatnak az adventi időszakban.

Forrás: nerez-pribory.cz
Forrás: living.vecernji.hr

Bizonytalan vagy a kézügyességedben?

Itt egy videó, egy egyszerű, mégis kimondottan mutatós adventi koszorú elkészítéséről:

Mindig fokozottan figyelj arra, hogy a gyertyák stabilan álljanak, és a lángba még véletlenül se lógjon bele semmi, ami meggyulladhat!

Nem adta el az otthonát, beépítették a társasházba - Őrült ingatlansorsokhttp://www.life.hu/otthon/20171121-nem-adta-el-az-otthonat-beepitettek-a-tarsashazba-ingatlan.htmlSokszor valami nagyobb terv érdekében felvásárolják a környező házakat, hogy autópálya, bérházak, vagy épp irodaépületek kerülhessenek a helyükre. De vannak olyan tulajdonosok, akik bizony keresztülhúzták a befektetők terveit. Ezekből szemezgettünk. OtthonAFPAz otthon szerelmesei ezekre vágynak karácsonykorhttp://www.life.hu/otthon/20171120-az-otthon-szerelmesei-ezekre-vagynak-karacsonyi-ajandek-otletek.htmlAmikor egy szerettünknek ajándékot veszünk, szeretnénk minél inkább rá jellemző, véletlenül sem felesleges dolgot választani a számára. Az otthon szerelmeseinek ajánlunk most különleges lakberendezési termékeket, melyekkel egész biztos nagy sikert arathatsz. OtthonOrigoÁlomotthonok - Egy klasszikus berendezésű budai lakáshttp://www.life.hu/otthon/20171118-alomotthonok-egy-klasszikus-berendezesu-budai-lakas-szabo-ildiko-lakberendezo.htmlA külföldi álomotthonok mellett kellő figyelmet fordítunk a hazai gyöngyszemekre is. Most egy olyan csodás, budai lakást mutat be Szabó Ildikó lakberendező, amely a mostanában kissé mellőzött klasszikus stílust képviseli, némi csavarral. Ildikó sokoldalúságát mutatja, hogy épp olyan kreatív egy modern garzon berendezésekor, mint egy ilyen elegáns és gazdag részletekkel bíró dizájn esetén. Otthon--Ezekkel ronthatod el otthonod hangulatát! - Lakberendezési tippek, trükkökhttp://www.life.hu/otthon/20171112-ezekkel-ronthatod-el-otthonod-hangulatat-lakberendezesi-tippek-trukkok-nappali.htmlSzépen berendezted a szobát, látszólag minden a helyén van, és te elégedetten dőlsz hátra. Nos, ne tedd! Mutatunk négy olyan hibát, amit elkövethetsz, és melyektől az egész hangulatát dobhatod a kukába. Otthon--A hold fénye ablakon innen és túl – Különleges Luna lámpákhttp://www.life.hu/otthon/20171109-a-hold-fenye-ablakon-innen-es-tul-kulonleges-luna-lampak-hangulatvilagitas.htmlKépzeld el, hogy a telihold ragyogó fényét bárhol és bármikor élvezheted. Az ACORN Stúdiónak köszönhetően, ez már túlnyúlik a képzeleteden, mivel holdhoz hasonló lámpáival egy fantasztikus, új hatást csempész az otthonodba. Otthon--Zivatar a szobában - Interaktív felhő lámpahttp://www.life.hu/otthon/20171117-zivatar-a-szobaban-interaktiv-felho-lampa-lakberendezes-cloud.htmlEz a lámpa, nem csupán fényeivel idézi meg a viharos égboltot, de hangokat is hallat. Richard Clarkson álmodta meg az egyedi zivatarfelhőt, mely akár kedvenc zenéidet is lejátssza. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.