Kipakolta Som Lajos lakását volt neje: kitálaltak a szomszédok

Forrás: MTI/Földi Imre -
zenész Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetvenéves korában, októberben hunyt el Som Lajos. A zenészlegendát a Farkasréti temetőben kísértek utolsó útjára. A szomszédokat megrázta Som halálhíre, most pedig attól rettegnek, ki költözik be a lakásába. 

"Lajos volt neje, Erzsébet szokott itt pakolászni hétvégente. Láttam, hogy kilomtalanított pár dolgot. A lakás önkormányzati, nem eladó. Borzasztóan megrázta a tragédia a lakókat. Lajos nagyon jó ember volt, és tehetséges művész. Nagy veszteség ez mindenkinek. Mi már csak abban tudunk bízni, hogy nem költözik ide valami elviselhetetlen albérlő. Eddig nyugalom volt, szeretnénk, ha eztán is az lenne" - myilatkozták a szomszédok a Ripostnak.

Forrás: MTI/Földi Imre

Nem érzi magát biztonságban, fél otthon Aradszky László özvegyehttp://www.life.hu/otthon/20171112-nem-erzi-magat-biztonsagban-fel-otthon-aradszky-laszlo-ozvegye.htmlFérje váratlan, tragikus halála mellett van még egy súlyos veszteség nehezíti Aradszky László gyászba belefogyott özvegyének az életét. Az asszony fél a saját lakásukban. Otthon--Szörnyű állapotban van Básti Lajos egykori villája: Básti Juli nyilatkozotthttp://www.life.hu/otthon/20171104-szornyu-allapotban-van-basti-lajos-szinmuvesz-egykori-villaja.htmlElkeserítő az állapota Básti Lajos egykori Bürök utcai villájának. A legendás színész lánya elmondta, mi történt a valaha pompás kúriával. OtthonFotó: Bielik István - OrigoPimaszúr átcuccol: Gergely Róberthez látogatnak el Papp Gergőékhttp://www.life.hu/otthon/20171003-pimaszur-atcuccol-gergely-roberthez-latogatnak-el-papp-gergoek.htmlFolytatódik a Pimaszúr átcuccol. Ezúttal Gergely Róberthez látogatnak el Papp Gergőék. OtthonOrigoMegmutatta pazar birtokát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170812-megmutatta-diosjenoi-pazar-birtokat-oszter-sandor.htmlOszter Sándor ritkán enged kamerát diósjenői birtoka környékére, most viszont személyesen vezette körbe a TV2 stábját. Otthon--Détár Enikő és párja új otthont építenekhttp://www.life.hu/otthon/20170510-detar-eniko-es-parja-uj-otthont-epitenek-maguknak.htmlHitelt vett fel, hogy új otthont építhessen párjával, Péterrel és gyerekeivel Détár Enikő. Az énekesnő tudja, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, az építkezés munka mellett nagyon nehéz. OtthonOrigoGörbe Nóra árulja házáthttp://www.life.hu/otthon/20170722-gorbe-nora-arulja-hazat-amit-meg-ferjevel-vett.htmlTavaly elhunyt férjével, dr. Ormos Péterrel közösen vásárolt közös házát árulja Görbe Nóra. A színésznő úgy érzi, készen áll arra, hogy új életet kezdjen. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.