A hold fénye ablakon innen és túl – Különleges Luna lámpák

lámpa hangulatvilágítás Luna lámpa lakberendezés Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képzeld el, hogy a telihold ragyogó fényét bárhol és bármikor élvezheted. Az ACORN Stúdiónak köszönhetően, ez már túlnyúlik a képzeleteden, mivel holdhoz hasonló lámpáival egy fantasztikus, új hatást csempész az otthonodba.

A 7 különböző méretben – 8 centimétertől egészen 60 centiméterig – kapható Luna lámpák nem csupán megnyugtató fényt, de teljesen új atmoszférát is hoznak a lakásba.

A Luna lámpák 7 különböző méretben kaphatók, 8 centimétertől egészen 60 centiméterig Forrás: indiegogo.com

Ez az üvegszálas szerkezetű LED lámpa, a család összes tagját elvarázsolja. Kiváló gyermekszobába, nappaliba, de megállja a helyét egy kellemes, habos kádfürdőzés alkalmával is.

Tény, hogy nem a Hold lámpa a leginkább pénztárcakímélő hangulatvilágítás, mivel 80 és 910 dollár közt elérhetők a modellek. Ha azonban egy égitesttel szeretnéd feldobni az otthonod, kedvezőbb áron is elérheted az amazon-on.

/1711/K_l_n20171110122618TIKKU, avagy a kedvedre összeállítható mikroházhttp://www.life.hu/otthon/20171109-tikku-avagy-a-kedvedre-osszeallithato-mikrohaz-hazepites-garzon.htmlEgy finn vállalat Helsinkiben azt akarja, hogy a várostervezők újragondolják a lakóépületeket. Terveztek egy mikro-apartmant, mely lényegében bárhol felállítható, valamint igen kis helyigénnyel bír. Ez lenne a jövő? Abszolút elképzelhető. Otthon--Interjú egy ingatlanspecialistával – Ez várható 2018-ban a lakáspiacon!http://www.life.hu/otthon/20171109-roder-miklos-ingatlanspecialista-2018-lakaspiac-vetel-eladas-befektetes-kiadas-berles.htmlAz ingatlanpiac változásairól, azok hatásairól és jelenlegi tendenciákról Róder Miklóssal, az országosan jelen lévő SMART Ingatlan hálózat Értékesítési vezetőjével beszélgettünk. Otthon--Egy budapesti apró garzon átalakulása, a lakberendező szemévelhttp://www.life.hu/otthon/20171106-egy-budapesti-apro-garzon-lakas-atalakulasa-a-lakberendezo-szabo-ildiko.htmlSokszor mutatunk be gyönyörű hazai otthonokat, melyek érdekes tervezői háttérrel rendelkeznek. Ám, nem csupán hatalmas házakat, de kisebb lakásokat is szeretnek az emberek megújítani, melyekkel nem feltétlenül kell például belsőépítészhez fordulni. Most Szabó Ildikó lakberendező mutatja be egy érdekes kis budapesti garzon csodálatos átalakulását, valamint mesél nekünk munkájáról is. Otthon--Hideg és rideg karácsonyi hangulat - Minimalista ünnepi készülődéshttp://www.life.hu/otthon/20171105-hideg-es-rideg-karacsonyi-hangulat-unnepi-keszulodes.htmlAzt hiszed, még rengeteg időd van a karácsonyi készülődésre? Az ünnepi ételek és ajándékok mellett az otthonod díszítése is előtted áll. Jobb, ha már most végiggondolod, milyen stílusú és hangulatú karácsonyt is szeretnél idén. Bár ez az ünnep melegséggel tölti meg a szívünket, lehet hidegen és fémesen ünnepelni. Mutatjuk, mi kell hozzá! Otthon--Egy tisztaság- és rendmániás nő otthona – Alejandra Costellohttp://www.life.hu/otthon/20171015-egy-tisztasagmanias-es-rendmanias-no-otthona-lakasa-alejandra-costello.htmlAlejandra Costello az az ember, aki előnyt kovácsolt sokak számára már-már mániákus rendrakási kényszeréből. Tippjeit és tanácsait, valamint minikurzusait rengeteg ember hasznosítja a mindennapi életében, de fogadni mernénk, hogy „tanítványai" közül csak keveseknek néz ki így az otthona. OtthonOrigoA lakásvilágítás szerteágazó funkciója - beltéri fényforrások, lámpatestekhttp://www.life.hu/otthon/20170925-a-lakasvilagitas-szerteagazo-funkcioja-belteri-vilagitas-allolampa-csillar.htmlA jó világítás, a megfelelő lámpatestek rendkívül sokat adhatnak egy szoba atmoszférájához. Ám ugyanígy, a tökéletes belsőteret le is rombolhatják, ahogy eljön a szürkület. A stílus és a praktikum itt összeér, segítünk, hogy ez a te otthonodban is teljesüljön. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.