Bódi Gusztiékat a házfelújítás során több millióval csapták be!

Forrás:Muzsika TV -
felújítás becsapás Bódi Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti hónapokkal ezelőtt házfelújításba fogott, de szinte az összes munkás becsapta. Sokkal többet kértek azért, amit végül meg sem csináltak.

Fél évbe tellett, hogy kipofoztassák kicsit otthonukat Bódi Gusztiék, mindezért ötmillió forintot fizettek, pedig nem ennyit szántak volna rá. Hiába volt azonban előzetes kalkuláció, az emberi tényezőt kihagyták a számításból. Szinte az összes munkás becsapta őket, így az eredetileg hárommilliós kiadás jócskán megemelkedett.

Bódi Gusztit és Bódi Margót nagyon átverték a munkások Forrás:Muzsika TV
Modern élet – Pazar luxusházak: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20171009-modern-luxushazak-epiteszet-a-vilagbol.htmlA modern házakróla letisztultság, a környezettudatosság, az egyedülálló építészeti megoldások jutnak az eszünkbe. Abszolút joggal. Lejárt a cicomás villák ideje, és eljött a minden ízében hatékony luxusé. Otthon--A hónap színe a gesztenyebarna - Elegancia és otthonosság egybenhttp://www.life.hu/otthon/20171009-a-honap-szine-a-gesztenyebarna-lakberendezes.htmlAz ősz a gesztenye időszaka is egyben. Amerre csak járunk, mindenhol beleütközünk egy-két lehullott termésbe, mely visszaidézi gyerekkorunkat. A gesztenyebarna szín remek választás egy kellemes otthon kialakításához, egyszerre adhat intim közelséget és luxust is. OtthonOrigoÁlomotthonok - Isabelle d’Ornano grófnő eklektikus párizsi lakásahttp://www.life.hu/otthon/20170924-alomotthonok-isabelle-d-ornano-grofno-eklektikus-parizsi-lakasa-enterior-design.htmlA Quai d'Orsay-n, azaz a Szajna bal partján lévő nívós rakparton található az a csodálatos épület, melyben ezer és ezer dolog talál egymásra, annak ellenére, hogy különböző korokból származnak. Egy modern grófnő lakása, valóban igazi álomotthon. OtthonOrigo2020-tól már csak „közel nulla” energiafogyasztású házak épülhetnekhttp://www.life.hu/otthon/20171006-2020-tol-mar-csak-kozel-nulla-energiafogyasztasu-hazak-epulhetnek-e0.htmlAz Európai Parlament és Tanács 2010/31/EU irányelve 2021. január 1-től valamennyi új épületre kötelezően előírja a „közel nulla" energiafogyasztás elérését. Azt hogy ez konkrét számértékben mit jelent, azt minden tagállam saját maga határozza meg. Magyarországon ez 2020-tól várhatóan maximum 75-80 kWh/m2/év energiafogyasztást jelent majd. Otthon--Kutyák, luxusotthonok, belsőépítészet - Így hozd őket közös nevezőrehttp://www.life.hu/otthon/20171006-kutyak-luxusotthonok-belsoepiteszet-tippek-tanacsok-kutyatartas-lakasban.htmlKutya a lakásban; belsőépítészek adnak tanácsot, valamint avatnak be a személyes tapasztalataikba. Gyönyörű otthonaik abszolút illeszkednek a kutyáik életritmusába, és ez igaz fordítva is. Egy lakás, ház belső kialakításakor sosem szabad megfeledkezni a háziállatokról sem, hiszen az ő életterükről is döntesz. Otthon--Kísértet járta épületek - Ahol a holtak nem nyugszanak (18+)http://www.life.hu/otthon/20171005-kisertetjarta-epuletek-szallodak-korhazak-ahol-a-holtak-nem-nyugszanak-szellemek.htmlSokan gondolják, hogy azokban az épületekben, ahol egykor valami szörnyűség történt, az elhunytak szellemei nem képesek továbblépni. Talán újraélik a velük történteket, ártani akarnak azoknak, akik még élnek, vagy csak kapcsolatot keresnek a valós világával, esetleg az energia-lenyomataikat észleljük..., sok különböző vélemény van a paranormális jelenségekről. Ami kétségtelen, hogy mindig is voltak és lesznek „szellem-házakról” szóló beszámolók. Ezekből választottunk ki négy érdekes épületet. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.