A hónap színe a gesztenyebarna - Elegancia és otthonosság egyben

gesztenyebarna hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ősz a gesztenye időszaka is egyben. Amerre csak járunk, mindenhol beleütközünk egy-két lehullott termésbe, mely visszaidézi gyerekkorunkat. A gesztenyebarna szín remek választás egy kellemes otthon kialakításához, egyszerre adhat intim közelséget és luxust is.

A barna színek közül ez egy mély és meleg árnyalat. A szobában akár pár gesztenyebarna bútor is kifejezetten elegáns hatást kelthet, ám ez nagyban függ attól, hogy mivel kombinálod, melyik árnyalatát használod, valamint milyen textúrákban jeleníted meg.

1. Díszpárna - Mömax 3790 Ft, 2. Asztali lámpa - KIKA 13 041 Ft, 3. Marhabőr szőnyeg IKEA 49 990 Ft, 4. Kinyitható étkezőasztal - Viktória Bútoráruház 144 400 Ft, 5. Takaró - KIKA 2609 Ft, 6. Tévéállvány - IKEA 17 990 Ft Forrás: Press Loft

Meleg színek

Alapvetően a naranccsal, a pirossal, a sárgával működik a leginkább. Együtt egy barátságos és mély környezetet hoznak létre. A lila színnel különleges a kapcsolata, egyfajta spirituális teret alkotnak együtt, merész és csodálatos választás.

Hideg színek

Érdekes kontrasztot ad, ha például kékkel vagy zölddel vegyíted. Ez azonban nem igaz az ezüstre és a szürkére. Velük nem szabad dominánsan egy légtérbe tenni a gesztenyebarna bútorokat, mivel zavaró hatást keltenek.

Forrás: Press Loft

Fehér-fekete

A fekete alapvetően minden barna ellensége. Nem támogatják egymást, sőt inkább lenyomják a másik vonzerejét. A fehér azonban lágyítja a gesztenyebarna erőteljességét, és egyben kiemeli különleges, bronzos, vöröses fényét.

Forrás: Press Loft

Barnás

Alapvetően elmondható, hogy a barna árnyalatainak vegyítése bátor és kifizetődő kísérlet lehet. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy rajtuk kívül csupán egy alapszín legyen a helyiségben.

Kutyák, luxusotthonok, belsőépítészet - Így hozd őket közös nevezőrehttp://www.life.hu/otthon/20171006-kutyak-luxusotthonok-belsoepiteszet-tippek-tanacsok-kutyatartas-lakasban.htmlKutya a lakásban; belsőépítészek adnak tanácsot, valamint avatnak be a személyes tapasztalataikba. Gyönyörű otthonaik abszolút illeszkednek a kutyáik életritmusába, és ez igaz fordítva is. Egy lakás, ház belső kialakításakor sosem szabad megfeledkezni a háziállatokról sem, hiszen az ő életterükről is döntesz. Otthon--Egy falusi lakóépület lett 2017 Év háza, az Építészet Világnapja megnyitójánhttp://www.life.hu/otthon/20171003-egy-falusi-lakoepulet-lett-2017-ev-haza-fodij-rusztikus-otthon-epitesz-epiteszet-vilagnapja.htmlAz Építészet Világnapja nyitóeseményén rendezték meg az „Év háza" díjátadóját, október 2-án. Egy volt, ami abszolút kiemelkedett a többi közül, de nem a futurisztikus megoldásoknak köszönhetően. OtthonOrigoFelújították John Lennon és Yoko Ono híres montreali szállodai lakosztályáthttp://www.life.hu/otthon/20170928-john-lennon-es-yoko-ono-hires-montreali-szallodai-szobajat-agy-vilagbeke.htmlFelújították a montreali Fairmont The Queen Elizabeth szálloda 1742-es lakosztályát, melynek ágyából 8 napig ki sem szállt a világbékét hirdető szerelmespár, John Lennon és Yoko Ono. Ez volt a második „ágyból a békéről" tiltakozásuk. Otthon--Egy retro konyha átalakítása – Így válik a régiből klasszikus újhttp://www.life.hu/otthon/20170928-egy-retro-konyha-atalakitasa-lakberendezesi-tippek-konyha-felujitasa.htmlEz a hagyományos farmház sem úszta meg száraz bőrrel a 70-es éveket. A retro – mely időről időre újra térhódításba kezd - szépen beépült a konyhába, mely az évtizedek múlásával szinte semmit se változott. Ez az állandóság pedig szépen lassan elavulttá tette. Megmutatjuk, miként újult meg. OtthonOrigoÚj évszak, új életérzés az otthonodban is - Őszi lakberendezési trendekhttp://www.life.hu/otthon/20170918-uj-evszak-uj-eleterzes-otthon-oszi-lakberendezesi-tippek.htmlReggel és este már vacogtató hideg van, de a köztes időben még érzed a nap erejét a bőrödön. Miért ne éld meg ezt a csodás időszakot az otthonodban is? Még az eső is szebb egy vidám és ingerektől gazdag lakás ablakából. Mutatjuk, hogy miként csempészd be a bohém őszt a négy fal közé. Otthon--4 csodálatos természeti kincs, amely visszaköszön a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170825-4-csodalatos-termeszeti-kincs-inspiracio-a-lakberendezesben.htmlA világ rengeteg mesés tájjal kecsegtet, de ezek közül a legtöbb elérhetetlen marad. Ezen segítünk most; olyan lélegzetelállító természeti kincseket mutatunk, amelyek egyben kitűnő inspirációval is szolgálhatnak otthonod felfrissítéséhez. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.