Pécsi Ildikó kikapcsoltatja a közműveket Pártos Csilláék otthonában

Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó mindent elkövet azért, hogy exmenye és unokája kiköltözzenek a nevén lévő ingatlanból. Most például a közművekhez fordult. 

A Blikk úgy tudja, a Kossuth-díjas művésznő úgy tűnik, nem várta meg a másodfokú döntést, felmondta a lakás közüzemi szolgáltatásait, ami azt jelenti, hogy hamarosan sem fűtés, sem melegvíz, sem áram nem lesz Csilláéknál. Pécsi Ildikó nevén van minden, így a számlákat is ő kapja.

Állítja, hogy volt menye nem fizeti a számlákat, a napilap viszont úgy értesült, hogy ez nem teljesen így van. Pártos átutalással teljesítette a fizetési kötelezettségeit, amit tud is igazolni. Ám most nehéz helyzetbe került, hiszen ő nem köthet újabb szerződést a szolgáltatókkal, mivel nem ő a tulajdonos és bérlőként sem szerepel hivatalosan. Napokon belül nem lesz náluk fűtés és fürödni sem tudnak majd, de áram sem lesz az ingatlanban.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.