Kutyák, luxusotthonok, belsőépítészet - Így hozd őket közös nevezőre

ház belsőépítészet állattartás luxusotthon kutyatartás lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutya a lakásban; belsőépítészek adnak tanácsot, valamint avatnak be a személyes tapasztalataikba. Gyönyörű otthonaik abszolút illeszkednek a kutyáik életritmusába, és ez igaz fordítva is. Egy lakás, ház belső kialakításakor sosem szabad megfeledkezni a háziállatokról sem, hiszen az ő életterükről is döntesz.

Jonathan Adler és Foxylady

"A tárgyak végeredményben csak tárgyak. Az az igazság, hogy részben már majdnem mindent megrágott a kutyám, de ezzel csak még karakteresebbé váltak a dolgaim."

Jonathan Adler és Foxylady Forrás: Rizolli

Martyn Lawrence Bullard és Daisy Olympia Green

"Mindig megpróbálom figyelembe venni a megrendelő kutyájának igényeit. A tervezési folyamat fontos részét képezi az ő kényelme is."

Martyn Lawrence Bullard és Daisy Olympia Green Forrás: Rizolli

Betsy Burnham és Lolsa, Nina Garcia és Felix

„Teljes mértékben együtt lehet élni kutyákkal és gyönyörű dolgokkal, de két dolgot fontos megtenni ezért. Az első; meg kell nevelni a kutyákat, ami egy hosszabb folyamat. A második; nem szabad mindig a tökéletességre törekedni. Állj hozzá türelmesen és nyugodtan."

Betsy Burnham és Lolsa, Nina Garcia és Felix Forrás: Rizolli

Ilyen egy belsőépítész lakása Manhattanben – Előtte-utána fotók

A belsőépítész és férje lakást kerestek Manhattanben, de egyet se találtak, ami árban és elrendezésben megfelelt volna számukra. Majd egyik nap, Tina szeme megakadt egy lakáshirdetésen, aminek alaprajzát ígéretesnek, árát pedig elfogadhatónak találták; így megkezdődött az átalakítás. Elképesztő lett a végeredmény!

Steven Gambrel és Sailor

"A tizenkilencedik századi angol ezüst kutyatálat részesítem előnyben a porcelánnal szemben, mivel a kőpadlón az utóbbi gyakran megrepedt, eltört."

Steven Gambrel és Sailor Forrás: Rizolli

Mary McDonald és Jack, Eva, Lulu, Violet és Boris

"A kutyáim imádnak együtt pihenni a párnáikon a konyhában. Egyikük pedig mindig velem alszik, ünnepekkor az összes."

Mary McDonald és Jack, Eva, Lulu, Violet és Boris Forrás: Rizolli

Windsor Smith és Sur

"Olyan családok számára, ahol a kutyák felmehetnek a kanapéra, az a tanácsom, hogy tartós, folttaszító szöveteket használjanak."

Windsor Smith és Sur Forrás: Rizolli

Felújították John Lennon és Yoko Ono híres montreali szállodai lakosztályáthttp://www.life.hu/otthon/20170928-john-lennon-es-yoko-ono-hires-montreali-szallodai-szobajat-agy-vilagbeke.htmlFelújították a montreali Fairmont The Queen Elizabeth szálloda 1742-es lakosztályát, melynek ágyából 8 napig ki sem szállt a világbékét hirdető szerelmespár, John Lennon és Yoko Ono. Ez volt a második „ágyból a békéről" tiltakozásuk. Otthon--Helykihasználás felsőfokon - Lakások 50 négyzetméter alapterület alatthttp://www.life.hu/otthon/20170927-kis-lakasok-50-negyzetmeter-alapterulet-alatt-lakberendezes.htmlHa egy kis otthonról álmodsz, vagy épp már benne élsz, és szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle, a következő belső terek egész biztosan le fognak nyűgözni. Bizonyítják, hogy a kreatív korlátok inspiráló áttörést eredményezhetnek. Ezek a kis, még az 50 négyzetmétert sem elérő lakások olyan tökéletes és egyedi belsőépítészeti megoldásokat vonultatnak fel, amelyekkel szinte már saját személyiséget nyernek. Otthon--A 21. századi belsőépítészet jelene – interjú Ring Miklóssalhttp://www.life.hu/otthon/20170914-belsoepiteszet-21-szazad-interju-ring-miklossal.htmlEgy budai kis hangulatos kávézóban találkoztunk Ring Miklós vezető-tervező belsőépítésszel. Épp csak leült, mikor szemével már végigpásztázta a helyet, és megjegyzett egy-két dolgot, melyet ő másként, vagy épp máshová tett volna. Hiába, aki szenvedélyesen szereti a szakmáját, az lényegében képtelen kilépni belőle. A Ring Studio tulajdonosával beszélgettünk. OtthonOrigoA világ leggyönyörűbb fürdőszobái - 1. rész http://www.life.hu/otthon/20170906-a-vilag-leggyonyorubb-furdoszobai-1-resz-termeszet-novenyek.htmlEzekben a fürdőszobákban határozottan a pihenésé, a kikapcsolódásé a főszerep. Ezt pedig a természet meghívásával érik el. Olyan megoldásokat mutatunk, amelyek egyszerre döbbenetesek és lenyűgözőek; dzsungel, borostyánfal, kis tó. OtthonOrigoÚjítsd meg otthonod! - Tapétázási ötletek, tippekhttp://www.life.hu/otthon/20170818-ujitsd-meg-otthonod-tapetazasi-otletek-tippek.htmlA tapéta remek lehetőség az otthonod megújítására. Sokan úgy vélik, hogy a falakat lefesteni egyszerűbb feladat, de ez egyrészt nem mindig igaz, másrészt olyan drasztikus változást nem tudsz vele elérni. Megmutatjuk, hogy miként a legegyszerűbb tapétázni, és természetesen ötletekkel is szolgálunk. OtthonOrigoLucy Liu lakberendezőnek állt - Játszószobát rendezett be fiánakhttp://www.life.hu/otthon/20170816-lucy-liu-lakberendezonek-allt-jatszoszobat-rendezett-be-fianak.htmlA híres amerikai színésznő úgy döntött, fia már elég nagy ahhoz, hogy saját játszószobát kapjon. Ám nem az IKEA-ba rohant pár kimondhatatlan nevű bútorért, inkább designer segítségét kérte; közösen pedig egy csodálatos teret alakítottak ki, mely remekül illeszkedik a felnőtt enteriőrhöz. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.