praktikusotthon2017 otthon Kulcsár Edina lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina beengedte a Life.hu kameráját otthonába, és megmutatta, hogyan élnek párjával, Csutival.

Ha becsukod a szemed, azt képzelheted, hogy manapság egy szépségkirálynő valóban úgy él a hétköznapokban is, mint egy igazi királynő. Ha te is azt gondoltad, hogy hatalmas pompa veszi őket körül, most meg fogsz lepődni! Kulcsár Edina a főváros egyik új építésű lakásában hajtja álomra a fejét esténként olyannyira szerethető és valóságos körülmények között, mintha csak a szomszéd lány lenne.

Ha nem hiszed, pillants be te is Edina helyes kis kuckójába, amely egy igazi praktikus otthon:

Edina 2014-ben jelentkezett a Magyarország szépe szépségversenyre, ahol bekerült a 20 legszebb lány közé. A házi versenyeken megnyerte a Miss Beauty Face, valamint a Miss Sport nevű díjakat. A 2014. július 20-án megrendezett döntőben Edinát választották a Miss World Hungary cím nyertesének, így ő képviselte hazánkat a nemzetközi világversenyen Londonban. A Miss World döntőjében a legszebb 5 közé került, majd a koronázás során első udvarhölgyként szólították. Később ő lett Miss Europe is.

Forrás: http://starity.hu/sztarok/kulcsar-edina/#ixzz4ucIfSXq5

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.