fürdőszoba luxus extravagáns lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fürdőszoba a kényelemről, a relaxációról szól. Az előző cikkünkben már bemutattuk a legszebb természetközeli fürdőket. Most a luxust és a fényűzést szimbolizáló csodák jönnek. Az északi hideg eleganciától kezdve a keleti túlzó formavilágig mindenféle stílus helyet kapott.

Balamatsiuk Oksana tervezte a Hókirálynő fürdőszobáját – nevezhetnénk így is. Egy igazi gyöngyszem, melyben helyet kapott egy kandalló is! A könnyűfémből készült szerelvények a tiszta téli ágakra emlékeztetnek, a csiszolt padló maga a tükörjég, a csillogó mozaikcsempe pedig épp olyan, mintha a vízcseppek ráfagytak volna.

/1709/A_vil2017912115930

Maria Ivanova keze nyomát dicséri ez az intelligens és kifinomult fürdőszobai rendszer. Gránitburkolattal a padlón, a kádon és a nagyméretű falakon. A tér és a monumentalitás jegyében született ez a fürdőszoba.

/1709/A_vil2017912121242

Faynblat Victoria látványosan az arany motívumra tette le voksát akkor, amikor megtervezte ezt a fürdőszobát. Szerencsére nem lett giccses, sőt. Egyfajta hercegi dicsfényt kapott tőle. A kád formája annyira egyedi, hogy inkább hasonlít egy ékszeres tálcára, mint egy fürdőalkalmatosságra.

/1709/A_vil20179121245

A Maharadzsa hálószobája... vagyis fürdőszobája. A bonyolult boltívek, a csillogó aranybetétek valódi luxusérzést kölcsönöznek ennek a helyiségnek.

A bonyolult boltívek, a csillogó aranybetétek valódi luxusérzést kölcsönöznek ennek a helyiségnek Forrás: Ahmed Mady

A csillogó márvány és a süllyesztett világítás igazán elegáns fürdőszobát eredményeznek.

A csillogó márvány és a süllyesztett világítás igazán elegáns fürdőszobát eredményeznek Forrás: Ahmed Mady

A fürdőszobai feletti halogén világítás meghitt, pihentető légkört biztosít, amely minden fürdést egyfajta rituálévá varázsol.

A fürdőszobai feletti halogén világítás meghitt, pihentető légkört biztosít Forrás: Ahmed Mady

Ez a fürdő modern, bár nem teljesen minimalista stílusú. A csupaszon lógó izzók remek elemei a fürdőszobának.

A csupaszon lógó izzók remek elemei a fürdőszobának Forrás: Ahmed Mady

A nőies megjelenés jegyében született ez a kelet-ázsiai ihletésű fürdő. A hűvös kék- és szürke színárnyalatok, a szép rózsaszín, virágmintás csempe visszafogott, mégis rendkívül hívogató.

A hűvös kék- és szürke színárnyalatok, a szép rózsaszín, virágmintás csempe visszafogott, mégis rendkívül hívogató Forrás: Ahmed Mady

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.