A világ leggyönyörűbb fürdőszobái - 1. rész

Forrás: Kona Real Estate Now -
fürdőszoba természet növény lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezekben a fürdőszobákban határozottan a pihenésé, a kikapcsolódásé a főszerep. Ezt pedig a természet meghívásával érik el. Olyan megoldásokat mutatunk, amelyek egyszerre döbbenetesek és lenyűgözőek; dzsungel, borostyánfal, kis tó.

Hawaiin található ez a lenyűgöző fürdőszoba, amelyben minden a relaxációról szól. Egy mesterséges minitavon át vezet az út a mély kádig – gyakorlatilag a kertben.

Forrás: Kona Real Estate Now

Az indonéz tervező, Iwan Sastrawiguna a természet és lélek egyesülését alkotta meg ebben a kerti fürdőben.

Forrás: iwansastrawiguna.com

Ennél a tó partján lévő, lombok közt megbúvó fürdőszobánál keresve se találhatnánk természetközelibbet. El se lehet képzelni, milyen érzés, amikor a bőrünket simogatja a napsugár, miközben a habok közt ejtőzünk.

Forrás: Wetland

Kényeztető fürdőszentélyek

Egy lakás felújításánál sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a fürdőszoba kialakítását egészen kicsi területen kell megoldani. A kis hely azonban egyáltalán nem hátrány! A következőkben elképesztően dizájnos luxusfürdőszobákat gyűjtöttünk össze, amelyek láttán garantáltan tátva marad a szád.

A tiszta, ragyogó fehérség jegyében született meg ez az opálos fényben úszó fürdőszoba. A hatalmas ablak szinte hívogatja a kinti dombokat, bent pedig a moha és a növények teremtik meg a steril naturalizmust.

Forrás: ax2studio.com

A romantikus fürdőszobák csúcsa a madridi 24 Studio munkájának gyümölcse. A hatalmas kád rózsaszirmoktól illatozó gőze szabadon áramlik ki az ablakon, amely lényegében egybenyitja a kinti és benti teret.

Forrás: 24-studio.com

Egy helyiség, ahol a természet közvetlenül kapcsolódik össze a fürdőszobával. Egyfajta modern barlang Indonézia szívében, mely kellemes hűvösségével és ablak nélküli fényáradatával elvarázsolja az embert.

Forrás: 2gs.co

A spanyol Cuantico's 3D fürdőszoba tervében ötvözi a hajópadló rusztikus vonásait és a belső tér egyszerű, modern vonalvezetését. A hatalmas üvegfal és a beltéri növények teremtette meghitt világban a fókuszpont a már-már medence méretű kádra helyeződik.

Forrás: cuantico.es

Vissza Hawaiira, ahol a Willman Interiors egy üveg tolóajtóval egyesítette a fürdőszobát a belső kerttel.

Forrás: willmaninteriors.com

Litvániában található ez az egyedülálló fürdőhelyiség, amely tág terével és a középen elhelyezkedő hullámforma káddal lenyűgöző életérzést kölcsönöz. A természetet a kavicsos „part" adja, mintegy hegyvidéki tavat idézve.

Forrás: cgarchitect.com

Oroszországban járunk, ami elsőre szinte hihetetlennek tűnhet. A beltéri borostyánfal fantasztikus megoldás. Ez a növény egyébként a kád melletti asztalon is megjelenik.

Forrás: olovo.ilconte.ru

Egy indonéz modernista dzsungel fürdőszobából nem hiányozhatnak a trópusi növények, melyek valóban egyedülálló hatást keltenek.

Forrás: galaindiga.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.