Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor ritkán enged kamerát diósjenői birtoka környékére, most viszont személyesen vezette körbe a TV2 stábját.

Nem nyugszanak a kedélyek Oszter Sándor körül. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészt azért jelentették fel, mert diósjenői birtokán halastavat szeretne létrehozni. A helyi horgászok viszont azt mondják, hogy ezzel a színész elveszi a vizet a község horgásztava elől. Oszter a mai Mokkában először mutatta meg diósjenői birtokát, ereklyéit, na meg a botrányosan épülő tavát is, amellyel kapcsolatban így nyilatkozott.

Ezért nem házasodik össze egyelőre Weisz Fanni és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20170812-ezert-nem-hazasodik-ossze-egyelore-weisz-fanni-es-parja.html--Megszólalt a szakításukkal kapcsolatban Hajdú Péter exe, Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-ezert-szakitott-hajdu-peter-es-eszter.htmlMár korábban is lehetett arról olvasni, hogy Hajdú Péter és kedvese, Eszter szakítottak, ám akkor ez még vaklárma volt. Az elmúlt napokban azonban bombaként robbant a hír: most már tényleg nincsenek együtt. Szakításukat előbb a műsorvezető, majd Eszter is kommentálta. TV + Sztárok--Fresh Wiki nélkül, egyedül jár fellépni Fresh Andihttp://www.life.hu/sztarok/20170808-fresh-wiki-nelkul-egyedul-jar-fellepni-fresh-andi.htmlBármelyik percben világra jöhet Wiki babája, így Andi most egyedül tartja a frontot a színpadon. Alig várja, hogy társa is visszatérjen, ráadásul a gyerkőcnek is szerepet szán a formáció életében. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta a Balatonon pihenhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-zalatnay-sarolta-enekesno-a-balatonon-pihen.htmlA Balaton (nem is annyira) hűs vízében pihengetett Zalatnay Cini. TV + Sztárok--Így fest most VV Sziszi, a ValóVilág 2 szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-igy-fest-most-vv-sziszi-a-valovilag-1-szereploje.htmlFekete Szilvia Molnár Anikó mallorcai nyaralásának utolsó napján futott össze egykori ellenfelével VV Sziszivel. A VV2 bombázója évek óta Spanyolországban dolgozik táncosnőként. Anikó közös képet posztolt. TV + SztárokOrigoNyílt levelet írt szexuális orientációjáról Aaron Carterhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nyilt-levelet-irt-szexualis-orientaciojarol-aaron-carter-enekes.htmlBetegsége és durva fogyása után most szexuális beállítottságáról is kitálalt Aaron Carter. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.