Nyilvános WC-ből pazar álomotthon - Fotók

Forrás: crystalpalacetoilets.blogspot.hu -
Anglia nyilvános vécé belsőépítészet álomotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angliában magasabbak a lakás árak, mint New Yorkban. Nem csoda hát, ha az emberek megpróbálnak okosan saját otthonhoz jutni. Így tett Laura Clark is, aki még 2005-ben végzett belsőépítészként. Úgy gondolta, a tanultakat átülteti a gyakorlatba, és vesz egy nyilvános illemhelyiséget.

Ez a lepusztult, földalatti ingatlan a 20-as években épült, és közel 60 évig üzemelt. Amikor Laura ötletét elmesélte barátainak, azok bizony kinevették őt, mondván; ki akarna egy nyilvános WC-ben élni?

Nyilvános WC-ből pazar álomotthont csinált Laura Clark Forrás: crystalpalacetoilets.blogspot.hu

Egy régi lakókocsiból álomotthon

Nincs mese, a kis lakóegységeké a jövő. Korában már írtunk egy teherszállító autó átalakulásáról, sőt számba vettünk díjnyertes, apró alapterületű házakat is. Most pedig egy blogger hölgy és férje által felturbózott, 1973-as lakóautót mutatunk, amelyet akarunk, azonnal!

A felújítási munkálatok során Laura, amit csak tudott, saját maga végzett el. A tervei először merésznek tűntek, de a végeredmény önmagáért beszél! Jelenleg a vételár és a ráfordított összeg többszörösen megtérülhetne a fiatal nő számára, de ő nem akarja eladni. Élvezi különleges otthonát.

A képeket látva, ezen egy pillanatig sem csodálkozunk. Bár a cirka 60 négyzetméteres lakás a föld alatt van, természetes fényben nem szűkölködik, számtalan mennyezeti ablakának köszönhetően. Sőt még egy kis terasszal is büszkélkedhet.

/1708/Nyilv20178310014

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.