Így néz ki Angelina Jolie új otthona - Fotók!

otthon Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie miután bejelentette válását Brad Pitt-tel, új otthont vásárolt magának. Most megnézheted, hol is tölti mindennapjait a híres színésznő gyermekeivel.

Angelina Jolie nemcsak Brad Pitt-tet hagyta ott, korábbi otthonukból is kiköltözött. A színésznő Los Angelesben vásárolt magának és a gyermekeinek egy kúriát, ami elképesztően gyönyörű és természetesen hatalmas, de kell is férőhely a népes családnak.

Angelina Jolie 25 millió dollárért vett új otthont Forrás: AFP/Jewel Samad

Új otthonuk korábban az egyik legjelentősebb amerikai rendező, Cecil B. DeMille tulajdonában volt, és 1913-ban épült. Hat hálószobával és 10 fürdőszobával rendelkezik, emellett számos nappalival, és hatalmas kinti térrel.

Természetesen medence és konditerem is tartozik a kúriához, a szomszédai pedig mind sztárok.

A környéken lakik Casey Affleck, Natalie Portman és Ellen Pompeo is. Angelina Jolie 25 millió dollárért vásárolta az ingatlant, ami átszámítva több mint 6 milliárd forint.

/1705/_gy_n2017524142428Becsobbant a halpikkelymotívum a lakberendezésbe - Így használd a lakásodbanhttp://www.life.hu/otthon/20170522-becsobbant-a-halpikkely-motivum-a-lakberendezesbe.htmlKorábban már körülnéztünk a világban, hogy más országok lakberendezési stílusait bemutassuk, most azonban egy olyan mintát hoztunk, amit mi, magyarok is szorosan a magunkénak érezhetünk – éljen a Balaton és a hekk! A halpikkely szelídsége, remekül kombinálható más stílusirányzattal, így nem kell otthonodat gyökeresen új köntösbe öltöztetned, ami pénzt és időt emésztene fel. Vegyél csupán egy-két lakberendezési tárgyat, ami az ízlésedhez és a lakásod hangulatához passzol, és már fel is frissítetted némi egzotikummal. Otthon--Oszter Sándor megmutatta vadászbirodalmát http://www.life.hu/otthon/20170523-megmutatta-vadaszkastelyat-oszter-sandor.htmlOszter Sándor színész megmutatta szeretett vadászkastélyát. Otthon--Kylie Jenner luxusvillát bérel, nézd meg a Beverly Hills-i ingatlanthttp://www.life.hu/otthon/20170521-kylie-jenner-luxusvillat-berel-beverly-hills-ben.htmlAmíg a Kardashian-Jenner klán törzsotthonán, a Hidden Hills-i luxusházon némi felújítást végeznek, a 19 éves Kylie egy 25 millió dolláros Beverly Hills-i birtokot bérel. Ugye te se szeretnéd, ha a pazar és luxus szó egy pillanatig is hiányozna a Jenner lány életéből? Nos, ebben az esetben megnyugodhatsz! Otthon--Hajdú Péter megmutatta luxusotthonát: Itt él!http://www.life.hu/otthon/20170521-ilyen-hajdu-peter-luxusotthona.htmlHajdú Péter és Sarka Kata korábban csak ritkán engedtek betekintést az otthonukba. Amióta azonban Kata elköltözött a gyerekekkel, több olyan fotó kerül fel Péter közösségi oldalaira, amelyeken látszik, hol és hogyan él. Ezekből szemezgettünk. Otthon--Az elhagyott és elfelejtett épületek szellemének őrzőjehttp://www.life.hu/otthon/20170518-az-elhagyott-es-elfelejtett-epuletek-otthonok-szellemenek-orzoje-thomas-jorion.htmlA funkciójukat vesztett házak, világítótornyok, paloták, szállodák és kaszinók, mind egy elfeledett, múltbéli részletet képviselnek. A gazdag társadalmakban az emberek egyszerűen nem törődnek a régi, elhagyott épületekkel. Ezek pedig egyfajta időkapszulaként őrzik meg nekünk a történelem egy darabkáját, amelyet most a híres francia fotográfus szemén át mi is megmutatunk. Készülj az időutazásra! Otthon--8 felkavaró biztonsági kamerás felvétel – Te nyugodtan alszol?http://www.life.hu/otthon/20170518-8-felkavaro-biztonsagi-kameras-felvetel-otthon-biztonsagban.htmlA biztonsági kamerák tekinthetők áldásnak vagy átoknak. Egyrészt megadják az otthonunk feletti kontroll érzését, amikor távol vagyunk, másrészt kézzelfogható bizonyítékokkal szolgálnak egy esetleges betörés vagy bűncselekmény alkalmával. Sőt, már egyre több bébiőr is készít valós idejű felvételeket. Bizonyos esetekben azonban inkább fejfájást és felesleges félelmet idéznek elő az emberben, amikor ad hoc visszanézi a felvételeket. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.