Becsobbant a halpikkelymotívum a lakberendezésbe - Így használd a lakásodban

Forrás: eco.se -
enteriőr halpikkely otthon lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már körülnéztünk a világban, hogy más országok lakberendezési stílusait bemutassuk, most azonban egy olyan mintát hoztunk, amit mi, magyarok is szorosan a magunkénak érezhetünk – éljen a Balaton és a hekk! A halpikkely szelídsége, remekül kombinálható más stílusirányzattal, így nem kell otthonodat gyökeresen új köntösbe öltöztetned, ami pénzt és időt emésztene fel. Vegyél csupán egy-két lakberendezési tárgyat, ami az ízlésedhez és a lakásod hangulatához passzol, és már fel is frissítetted némi egzotikummal.

A halpikkelyminta egyaránt remekül működik fémes- és természetes anyaggal kombinálva, lehet hangsúlyos eleme a lakásnak – például tapéta formájában –, de egy díszpárna, tükör vagy lámpa segítségével kevésbé domináns, ám mégis szembetűnő szerephez is juttathatod. Lehet elegáns, visszafogott, de akár bohém is. Te döntöd el, hogy melyik vonalat követed, hiszen mindben megállja a helyét.

A halpikkelyminta egyaránt remekül működik fémes és természetes anyaggal kombinálva Forrás: eco.se

Nem kell feltétlenül kékes, zöldes árnyalatot választanod; lényegében bármilyen – hozzád közel álló – színben remekül mutat. Bátran variálhatod arannyal vagy ezüsttel is.

A merészek akár a fürdőszobát vagy a konyhát is feldobhatják vele. A halpikkelyes csempét egyébként már a rómaiak is használták, sőt a marokkói építészetben is visszaköszön ez a forma. Így nem valami teljesen új és formabontó motívumot használnál az otthonodban, hanem igen régi és gazdag gyökerekkel rendelkező kultúrákból merítenél.

/1705/Becso2017523155030

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.