A popsztár, Cyndi Lauper árulja francia vidéki stílusú házát

Forrás: Berkshire Hathaway HomeServices New England Properties -
ház otthon Cyndi Lauper eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekes-dalszerző, Cyndi Lauper eladja connecticuti otthonát 1,25 millió dollárért. Az ár, nem olyan borsos ugyan, mint például Demi Moore lakásáé, de az eszmei értéke lényegesen nagyobb.

A háromhálós, három fürdőszobás, 390 négyzetméteres ház – amelyhez egy 1,58 hektáros telek is tartozik –, 45 mérföldre fekszik Manhattantől. Lauper az 1980-as években vette, és számos albumot, valamint a Broadway-re készült Mr. Tűsarok zenei alapját is itt írta.

A 390 négyzetméteres házhoz három-három háló- és fürdőszoba tartozik Forrás: Berkshire Hathaway HomeServices New England Properties

Egy kis Európa

A francia country stílusú ház nem csupán egy impozáns épület, hiszen ebben élt és alkotott az egyik legimpulzívabb popsztár. Ezt az élhető házat Vince Camuto építette, a belső tereket Howard Kaplan tervezte. Az egyedi szerelvények, például az ajtók és a csempe, Angliából és Franciaországból érkeztek. A falakon és a mennyezeten kézzel festett virágminták láthatók. Négy betétes üvegajtó közvetlenül Párizsból van, a nappaliban és a fürdőkben pedig több 19. századi francia régiség található.

Kemény bulik a 80-as években

Bohém és magányos lelkek találtak egymásra az egykori New Yorkban, amikor még a CBGB és a Studio 54 élte virágkorát. Olyan zenészek, mint Madonna, próbálgatták szárnyaikat, közben hedonista módon élvezték az életet a Nagy Almában. Nézd meg az őrült éjszakákat Edo Bertoglio svájci fotográfus szemén keresztül.

Lauper a dalszerzéshez a különálló vendégházat használta, amely teljesen fel van szerelve: konyha, fürdőszoba, kőből készült kandalló. Járd körbe Cyndi csodás részletekkel bíró házát:

/1705/Cyndi2017516123011

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.