Szabó Zsófiék Törökbálinton vettek családi házat

2017.04.20. 13:50

Szabó Zsófi és párja eddig Nyíregyházán éltek, ami miatt a műsorvezetőnek naponta kellett ingáznia. Ennek most vége, ugyanis a pár Törökbálinton vett közös otthont, ráadásul Hajdú Péter közelében.

Esküvőjük után Nyíregyházára helyezték főhadiszállásukat Zsófiék, ami miatt a műsorvezetőnek naponta több száz kilométert kellett megtennie, hiszen ő a fővárosban dolgozott. Ennek most vége, mert párjával családi házat vásároltak Törökbálinton. Az autóban töltött idő így lényegesen kevesebb lesz. 

Szabó Zsófi Törökbálintra költözikForrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

"Valóban igaz, nem akartam idő előtt elárulni az örömhírt, de nagyon boldogok vagyunk, és még mi magunk sem hisszük el, hogy lesz egy közös otthonunk" – mondta Szabó Zsófi, akik ezentúl Hajdú Péter szomszédságában fognak lakni. "Jóban vagyunk Petivel, amíg nem tanulok meg főzni, rendszeres vendégei leszünk az éttermének" – szögezte le Zsófi a Blikknek, és azt is elismerte, jó, hogy végre nem az autóban fogják tölteni a legtöbb idejüket. Megszámlálhatatlan órát töltöttünk el az autóban,  Zsolti mindig hozott és vitt, csak hogy több időt tudjunk együtt tölteni. Ezután egyszerűbb lesz az életünk" – mondta a műsorvezető. 

Szabó Zsófi és Sarka Kata barátsága véget ért
Szabó Zsófi és Sarka Kata rendkívül jó barátnők voltak, de az ő kapcsolatuk már csak múlt idő. Szinte egyáltalán nem beszélnek egymással, pedig egykor még nyaralni is együtt mentek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Hajdú PéterSzabó ZsófiKiss ZsoltTörökbálint