Öt nemzetközi lakberendező Instagram-oldala, ahonnan bátran inspirálódhatsz

dizájner inspiráció otthon lakberendezés Instagram lakberendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi médiának hála mindenki előtt kinyílt a világ. Az online képmegosztó oldalak a kreatív önkifejezés platformjai lettek, ahol a művészlelkű amatőrök és profi dizájnerek egyaránt megoszthatják munkáikat. És hogy ez nekünk földi halandóknak miért is jó? Nem kell drága lakberendezési magazinokat vásárolni, az Instagramon ingyen inspirálódhatunk a profik munkáiból.

Kapito Muller

Instagram-oldalukon megcsodálhatod az általuk tervezett tágas, személyre szabott enteriőröket, de inspirálódhatsz különböző városi építészeti remekművekből is. "Folyamatosan azon vagyunk, hogy megújítsuk a tereket" - mondta Alyssa Kapito, a cég egyik alapítója. Az oldalnak 66 800 követője van.

Forrás: instagram.com/kapitomullerinterior

Ryan Korban

Ryan Korban Instagram-oldalát nézegetve az embernek az álla is leesik. Luxus és elegancia minden mennyiségben. Ha valakihez ez a stílus áll a legközelebb, akkor a Korban tervezte enteriőrökből bátran inspirálódhat. Az oldalnak 85 800 követője van.

Forrás: instagram.com/ryankorban

Mark D. Sikes

A Los Angeles-i dizájner egyszerűen rajong a kék és a fehér színekért - ez az általa tervezett otthonokon is meglátszik. Barátságos, country stílus jellemzi a munkáját. Az oldalnak 80 800 követője van.

Forrás: instagram.com/markdsikes

Grant K. Gibson

"Munkája eklektikus, élhető és kellemes a szemnek" - így jellemezte az Elle Decor Grant K. Gibsont. És valóban, ha végignézed az Instagramon található képeit, láthatod, hogy enteriőrjeiben több lakberendezési stílus harmonikus keveredése valósul meg. Az oldalnak 82 100 követője van.

Forrás: instagram.com/grantkgibson

Paloma Contrearas

Meglepő anyagok, formák és színek mixeléséből Contreara elegáns és harmonikus tereket tud létrehozni. Érdemes az oldalát rendszeresen látogatni, a dizájner ugyanis szinte mindennap posztol egy-egy új dizájnmegoldást. Az oldalnak 72 400 követője van.

Forrás: instagram.com/ ladolcevitablog
Eladó Tyra Banks New York-i luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20170414-tyra-banks-eladja-new-yorki-otthonat.htmlA szupermodell Tyra Banks 17,5 millió dollárért árulja New York-i otthonát. Az ingatlan Manhattan városrész Battery City Park negyedében található. Otthon--Lakásfelújítás lépésről lépésre - Ne félj belevágni!http://www.life.hu/otthon/20170413-lakasfelujitas-lepesrol-lepesre-szakerto-segitsegevel.htmlA tavasszal együtt eljött a nagy átalakítások és házalakítások ideje. Ha te is épp otthonod felújítását tervezgeted, akkor a következőkben neked is szeretnénk segíteni. Otthon--Hozz fényt az otthonodba - Inspirálódj ötleteinkből!http://www.life.hu/otthon/20170410-hozz-fenyt-az-eletedbe-atlagos-lampaktol-es-extrem-megoldasokig.htmlEgy karakteres lámpa – vagy egyéb fényforrás – nem csak világossággal, hanem stílussal is megtölti a teret. A következőkben az extrémitásé lesz a főszerep – hozz fényt az életedbe különleges megoldásokkal. OtthonOrigoKészíts különleges húsvéti asztaldíszt!http://www.life.hu/otthon/20170407-molnar-gina-ginappi-a-muhely-husveti-asztaldisze.htmlNyakunkon a húsvét, de nem kell aggódnod! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője segít neked mutatós ünnepi asztaldíszt készíteni. Az eredmény garantáltan leveszi majd a vendégeket a lábukról! Otthon--A tavaszi nagytakarítás 5 legutálatosabb része http://www.life.hu/otthon/20170403-a-nagytakaritas-5-legutalatosabb-resze.htmlA takarítás – főleg az emberpróbáló tavaszi nagytakarítás – valószínűleg senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága, és abban is biztosak vagyunk, hogy a takarításon belül mindenki tudna mondani legalább egy olyan procedúrát, amit kifejezetten gyűlöl. Nos, mi a következőkben összegyűjtöttük a nagytakarítás öt legutálatosabb részét. OtthonThinkstockA hónap színe: a hamvas cseresznyevirághttp://www.life.hu/otthon/20170331-aprilis-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlMinden tavasszal hófehér és világos rózsaszín sziromtenger borítja el Japán utcáit - ilyenkor jön el a szakura, azaz a cseresznyefa virágzásának ideje. Nem is lehetne hát ideálisabb árnyalatot választani április hónap színének, mint a halvány rózsaszín cseresznyevirágot. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.