Eladó Tyra Banks New York-i luxusotthona

Fotó: Evan Joseph -
Tyra Banks New York luxusotthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell Tyra Banks 17,5 millió dollárért árulja New York-i otthonát. Az ingatlan Manhattan városrész Battery City Park negyedében található.

A közel 700 négyzetméteres otthonban 5 hálószoba és 7 fürdőszoba található, emellett van benne egy edzőterem, egy iroda és egy komplett fodrászszalon is - minden, amire egy szupermodellnek szüksége lehet.

Tyra Banks 17,5 millió dollárért árulja New York-i otthonát Fotó: Evan Joseph

Az otthon egyébként 2015 májusa óta kiadó volt, havonta 50 ezer dollárért bárki beköltözhetett. Most azonban a modell végleg meg akar válni tőle, mivel a munkája miatt egyre több időt tölt a nyugati parton, új kozmetikai cégének ugyanis Los Angeles a székhelye, és nincs ideje foglalkozni New York-i ingatlanjával.

A hatalmas ingatlan eredetileg négy különálló lakás volt, amelyek összenyitásával jött létre ez a káprázatos otthon. A luxuslakásnak nemcsak az enteriőrje elképesztő, hanem az ablakokból nyíló kilátás is. Az új tulajdonos egyebek mellett a Szabadság-szobrot is megcsodálhatja majd az otthonából.

Banks így nyilatkozott nemrég eladó otthonáról: "Hiányozni fog az az érzés, hogy gyakorlatilag az égben laktam."

/1704/Elad_201741594658Lakásfelújítás lépésről lépésre - Ne félj belevágni!http://www.life.hu/otthon/20170413-lakasfelujitas-lepesrol-lepesre-szakerto-segitsegevel.htmlA tavasszal együtt eljött a nagy átalakítások és házalakítások ideje. Ha te is épp otthonod felújítását tervezgeted, akkor a következőkben neked is szeretnénk segíteni. Otthon--Álomotthonok - Idilli családi ház Szentendrénhttp://www.life.hu/otthon/20170410-alomotthonok-sorozat-szen-molnar-tamas-belsoepitesz-szentendrei-munkaja.htmlKreatív játék a fénnyel, a színekkel, a terekkel - Szén Molnár Tamás belsőépítész legújabb projektjében egy szentendrei családi házat alakított valódi luxusotthonná. Álomotthonok sorozatunk következő részében ismét beleshetünk a kulisszák mögé. Otthon--Gwyneth Paltrow megválna indusztriális hangulatú loft lakásátólhttp://www.life.hu/otthon/20170407-elado-gwyneth-paltrow-sikkes-new-yorki-otthon.htmlA hollywoodi sztárok egyszerűen nem tudnak leállni az ingatlan-adásvétellel – most éppen Gwyneth Paltrow szeretne megválni sikkes New York-i otthonától. Otthon--A hónap színe: a hamvas cseresznyevirághttp://www.life.hu/otthon/20170331-aprilis-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlMinden tavasszal hófehér és világos rózsaszín sziromtenger borítja el Japán utcáit - ilyenkor jön el a szakura, azaz a cseresznyefa virágzásának ideje. Nem is lehetne hát ideálisabb árnyalatot választani április hónap színének, mint a halvány rózsaszín cseresznyevirágot. OtthonThinkstockSzobák és színek – Mutatjuk, melyik helyiséget milyenre fesd!http://www.life.hu/otthon/20170322-szinek-es-helyisegek-melyik-szobat-milyen-szinbe-oltoztesd.htmlA különböző színek különböző pszichológiai hatásokkal bírnak, nem mindegy hát, hogy otthonod helyiségeinek a falait milyen árnyalatba öltözteted. A következőkben néhány tanáccsal szeretnénk segíteni. OtthonThinkstockÁron alul árulják a legendás Katharine Hepburn egykori villájáthttp://www.life.hu/otthon/20170324-elado-a-a-legendas-katharine-hepburn-egykori-villaja.htmlA Connecticutban található, tengerparti luxusotthont 2014-ben 14,8 millió dollárért hirdették meg, ám az árból ezen a héten 3 millió dollárt engedtek. Nézd meg, hol élt egykor a gyönyörű Katharine Hepburn. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.