Íme, a Wall Street valódi farkasának luxusotthona

Wall Street luxus A Wall Street farkasa ingatlan otthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha láttad A Wall Street farkasa című filmet, akkor biztosan nem kell bemutatnunk a Leonardo Dicaprio által megformált Jordan Belfort karakterét. Jordan Belfort a valóságban is igen izgalmas és luxuséletet él, a következő káprázatos kúria is egykor az ő ingatlanportfólióját gyarapította.

Az egykori bróker hajdani New York-i otthona meglehetősen alacsony áron lett meghirdetve: az ingatlan jelenleg 3,4 millió dollárért, azaz nagyjából 986 millió forintért van a piacon.

Jordan Belfort luxusotthona Forrás: Douglas Elliman Real Estate

A 870 négyzetméteres, öt hálószobás kúria Long Island Old Brookville nevű elit negyedében fekszik. A házban a többi között található egy kétszintes előcsarnok, egy Clive Christian által tervezett konyha és egy bálterem méretű nappali. Az ingatlant 2001-ben foglalta le és értékesítette a szövetségi kormány, a befolyt összeget pedig a Belfort által megkárosított családoknak utalták.

Az ingatlan minden szegletét átjárta Jordan Belfort kissé megalomán stílusa: a hatalmas terek és néhol giccsbe hajló dekoráció mellé az új tulajdonos kap majd egy kompett konditermet, egy grandiózus medencét, három garázst és több szórakoztató- és játékszobát is.

Lesd meg a Wall Street valódi farkasának egykori luxuslakását!

/1704/_me__2017411153417

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.