Szabó Zsófiék közös otthon építésébe fognak?

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Szabó Zsófi otthon Kiss Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi sokatmondó képet tett közzé az Instagram-oldalán, a fiatal feleség nagy dologba fog párjával. Valószínűleg közös otthon építésébe vagy szépítésébe vágnak bele!

Szabó Zsófi és Kiss Zsolt a házasság után is kétlaki életet éltek, hiszen a műsorvezetőt Budapesthez kötötte a munkája, férjét viszont Nyíregyházához. Az ifjú pár ezért kénytelen volt ingázni, de mindennél jobban vágytak egy közös otthonra, ahol ténylegesen elkezdhetik közös életüket.

Közös otthont építenek? Forrás: Polyák Attila/Origo

"Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még sokáig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai" – ezt nyilatkozta korábban a híresség, és lehet, hogy erre nemsokára sor is kerül. Erről árulkodik legalábbis a Zsófi Instagram-oldalára posztolt kép. A műsorvezető persze nagyon rejtélyes maradt, nem árult el részleteket, de annyi biztos, hogy egy designstúdióból jelentkezett be, és a képhez tartozó leírás alapján meglehetősen izgatott volt.

#feelingexcited @plusdesignstudio @gfejes @kiskiszsolt

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.