Különleges bútorok és kiegészítők a teraszra

tavasz terasz inspiráció erkély otthon kert lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az időjárás még meglehetősen csalóka, minket már az is boldogít, hogy végre magunk mögött hagytuk a februárt, és ismét elérkeztünk az év legszebb évszakához. Innen már nem nézhetünk hátra, csak előre, lassan ideje lesz hát leporolni a kerti bútorokat! 

És persze nem csak leporolni a régi bútorokat, hanem szétnézni kicsit a boltok idei kínálata között, és beszerezni egy-egy divatos és/vagy kényelmes kerti kiegészítőt. Mi most nem komplett kerti szetteket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, sokkal inkább egy-egy különlegességet, amivel ezen a nyáron érdemes lesz feldobni kicsit a terasz hangulatát.

Különleges kiegészítők

Egy-egy extravagáns kiegészítő, mint például egy világító bútor, egy függőágy vagy akár egy nem mindennapi kerti lámpa eszméletlenül fel tudja dobni a hangulatot, és garantáltan magára vonja a vendégek figyelmét is. Ha kicsit kutakodsz, rengeteg divatos holmit találhatsz, mi most a kedvenceinket válogattuk össze.

1. Világító kaspó – Perfect Design 94.000 forint 2. Függőfotel – Obi 79.900 forint 3. LED-es napelemes állólámpa – Ikea 5990 forint 4. Italhűtő asztal – Tchibo 32.995 forint 5. Pavilon – Jysk 19.900 forint

Inspirálódj!

Ha eddig még nem gondolkodtál a kert, erkély vagy terasz berendezésén, akkor sem kell aggódnod, és persze sietned sem. Az igazi kiülős szezonra még várni kell, addig is nézd végig képeinket, hogy magadba szívj egy kis inspirációt!

/1703/K_l_n201739154139

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.