Korda Gyurinak és Balázs Klárinak elege van a felújításból

Forrás:Korda György és Balázs Klári Facebook -
Korda György felújítás Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda Gyuri és Balázs Klári kiköltözött a fényűző Velencei-tó mellett található, kacsalábon forgó palotájukból, és megkezdték a felújítást a budapesti Korda-villában, hogy ott folytassák az életüket. Nem sikerült azonban jó brigádot választani, sok a bosszúság a munkálatok miatt, és Korda Gyuriéknak már elegük van.

Nagyon nehéz tisztességes és precízen dolgozó szakembereket találni, elsőre Korda Gyurinak és Balázs Klárinak sem sikerült. A házaspár nemrég eladta a Velencei-tó mellett található otthonukat, hiába imádtak ott élni. Belátták, hogy az ő korukban már nem lehet annyit ingázni, ezért sokkal jobb lesz nekik Budapesten. Meg is kezdték a fővárosban található Korda-villa felújítását, de nem sikerült elsőre jó brigádot választani, ami rengeteg bosszúságot okozott.

Belefáradtak a felújításba Forrás:Korda György és Balázs Klári Facebook

"Mi a legfelső szinten lakunk, így először azt újítottuk fel. Aki már újított fel lakást, az pontosan tudja, mennyi méreggel jár egy ilyen munka, ha nem találja meg a megfelelő szakembert.

Mi is először nagyon melléfogtunk, rengeteg baj volt az első brigáddal.

Pontatlanok voltak, nem azt csinálták, amiket kértünk, és még hosszasan sorolhatnám. A végén el is küldtük őket. Utána találtam egy rendes társaságot. Ők pontosan, precízen és nem utolsósorban nagyon szépen dolgoznak. Persze ez sem véd meg attól, hogy késsenek a megrendelt termékek, vagy három ablak helyett csak egyet küldjenek. A lelki szemeim előtt már látom az elkészült épületet, és tudom, mennyire szép lesz, de

most már nagyon elegem van a hónapok óta tartó hadiállapotokból"

– mondta a Kiskegyednek Balázs Klári.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.