Különc és extravagáns - Less be Tommy Hilfiger elképesztő luxusotthonába

Florida luxus otthon luxusotthon Tommy Hilfiger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neves divattervező, Tommy Hilfiger megválna meglehetősen extravagáns floridai luxusvillájától. Az ingatlan 27,5 millió dollárért, azaz nagyjából 7,9 milliárd forintért van jelenleg a piacon. 

A kétségtelenül egyedi otthont Martyn Lawrence Bullard tervezte, akinek az volt a célja, hogy a belső tereknek olyan hangulatuk legyen, mint az 1960-as, 1970-es évek művészeti galériáinak. Ezt az elhatározását komolyan is vette, minden egyes helyiségből visszaköszön a pop-art technikája, emellett az otthonban olyan kortárs művészek alkotásai is helyet kaptak, mint Jean-Michel Basquiat, Damien Hirst, Marc Quinn, Bert Stern vagy Tracey Emins. A szobák olyan elképesztő színorgiában úsznak, hogy hirtelen azt sem nagyon tudjuk elképzelni, hogy ilyen környezetben a hétköznapokban miként lehet egyáltalán élni.

Tommy Hilfiger Forrás:AFP/Astrid Stawiarz

Maga a villa hatalmas, 1400 négyzetméteres, hét hálószoba és nyolc fürdőszoba található benne. Az ingatlant egyébként 2013-ban vásárolta Hilfiger és felesége 17,2 millió dollárért.

Ha a belső tereket látva már leesett az állad, akkor gyorsan kapd össze magad, mert bizony akkor is elképesztő látvány fogadja az embert, ha kilép a teraszra.

/1703/_Less20173712238
A hónap színe: az üde pasztellsárgahttp://www.life.hu/otthon/20170306-marcius-honap-szine-a-lakberendezesben-a-pasztellsarga.htmlKora reggel az ablakon keresztül selymesen beszűrődő napsugarak halvány színe – ez a pasztellsárga, ami tökéletesen átadja a nyiladozó természet, az üde tavasz érzését. Nem is választhattunk volna megfelelőbb árnyalatot március hónap színének. Otthon--A milliárdosok nyári játszótere a Hawaii-szigetekenhttp://www.life.hu/otthon/20170302-kohanaiki-luxusklub-a-milliomosoknak-a-hawaii-szigeteken.htmlA Hawaii-szigetekre évente átlagosan nyolcmillió turista látogat el, közülük azonban csak maximum néhány százan lehetnek, akik nyaralásukat a Kohanaiki nevezetű luxusklubban töltik. OtthonOrigo"Ha közel akarok kerülni önmagamhoz, elég, ha kint a fák között eltölthetek pár órát " - indul a Revolúció Nyul Zsuzsival http://www.life.hu/otthon/20170228-revolucio-oko-magazin-az-ozone-networkon-interju-nyul-zsuzsival.htmlNem is gondolnád, hogy a hétköznapokban mennyi mindent megtehetnél azért, hogy csökkentsd háztartásod ökológiai lábnyomát. Bizony, a környezettudatosság egyáltalán nem luxus többé! Ha pedig ezentúl követed az Ozone Network legújabb műsorát, megtudhatod, mi mindent változtass a mindennapjaidban annak érdekében, hogy egy zöldebb, fenntarthatóbb életet élhess. Interjú a vasárnap startoló Revolúció című magazinműsor kreatív producerével, Nyul Zsuzsival. OtthonFotó: Mudra László - OrigoÖt film, amibe legszívesebben beköltöznénkhttp://www.life.hu/otthon/20170301-oscar-dijas-filmek-enteriorjei.htmlTúl vagyunk a 89. Oscar-díj átadón, ahol idén is megannyi remek alkotást díjaztak. Bár a gálának már vége, mi még maradunk egy kicsit az Oscar-díjas filmek bűvkörében. Vannak filmek, amiket nézve nem csak a színészeken ragad meg az ember szeme, hanem bizony a díszleten is. Otthon--A Dozier fiúiskola tragédiája - Egy valódi horrortörténethttp://www.life.hu/otthon/20170223-a-floridai-dozier-fiuiskola-tragediaja-es-maradvanyai.htmlA floridai Dozier fiúiskola 1900-ban nyitotta meg kapuit, és 2011-ben zárták be végleg. Az intézmény egészen 1966-ig szegregált volt, a déli szárnyban a fehér gyerekek, míg az északiban a fekete gyerekek laktak. Az északi szárnyhoz egy jelöletlen temető is tartozott, ahova az iskolában elhunyt fiúkat temették. Otthon--Otthonod színei a hangulatodra is befolyással vannakhttp://www.life.hu/otthon/20170220-igy-befolyasolja-a-hangulatodat-az-otthonod-szine.htmlMi alapján választod ki az otthonodban megjelenő színeket? A személyes ízlésed a döntő, netán inkább az aktuális trendeket követed? Itt az ideje, hogy számításba vedd a különböző színek pszichológiai hatásait is – a következőkben ebben segítünk. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.