A hónap színe: az üde pasztellsárga

Forrás: Pressloft -
inspiráció pasztell otthon sárga (szín) a hónap színe szín hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kora reggel az ablakon keresztül selymesen beszűrődő napsugarak halvány színe – ez a pasztellsárga, ami tökéletesen átadja a nyiladozó természet, az üde tavasz érzését. Nem is választhattunk volna megfelelőbb árnyalatot március hónap színének.

A sárga a boldogság, a jókedv színe, egy jól megválasztott sárga árnyalattal meleg és barátságos hangulatot teremthetsz otthonodban. Azért hangsúlyoztuk, hogy jól megválasztott, mert a sárga harsányabb tónusai akár negatív hatással is lehetnek hangulatodra: ideges lehetsz, sőt akár szoronghatsz is tőlük. Ha viszont a pasztellsárgára szavazol, akkor ezektől a mellékhatásoktól nem kell tartanod.

A sárga a boldogság, a jókedv színe, egy jól megválasztott sárga árnyalattal meleg és barátságos hangulatot teremthetsz otthonodban Forrás: Pressloft

A pasztellszíneket, így a pasztellsárgát is bátran választhatod azokban a helyiségekben, ahol gyakran tartózkodsz, tökéletesen passzolhat például a nappaliba vagy a konyhába, de mivel egy rendkívül barátságos tónusról van szó, jól tud működni az előszobában is, hogy a lakásba belépőket egyből jobb hangulatra derítsd.

Az sem elhanyagolandó szempont, hogy a sárga szín a sötétebb helyiségekben is világító hatással bír, ezért bátran használhatod azokban a szobákban is, ahova a természetes napfény kevésbé süt be. A sárga falú szobákban azonban érdemes meleg fényeket használni, így lehet ugyanis igazán előhozni a sárga szín játékosságát és varázsát.

Ha megjött a kedved ehhez az üde, tavaszi színhez, inspirálódj kedvedre képeinkből!

/1703/A_h_n201736141021A milliárdosok nyári játszótere a Hawaii-szigetekenhttp://www.life.hu/otthon/20170302-kohanaiki-luxusklub-a-milliomosoknak-a-hawaii-szigeteken.htmlA Hawaii-szigetekre évente átlagosan nyolcmillió turista látogat el, közülük azonban csak maximum néhány százan lehetnek, akik nyaralásukat a Kohanaiki nevezetű luxusklubban töltik. OtthonOrigo"Ha közel akarok kerülni önmagamhoz, elég, ha kint a fák között eltölthetek pár órát " - indul a Revolúció Nyul Zsuzsival http://www.life.hu/otthon/20170228-revolucio-oko-magazin-az-ozone-networkon-interju-nyul-zsuzsival.htmlNem is gondolnád, hogy a hétköznapokban mennyi mindent megtehetnél azért, hogy csökkentsd háztartásod ökológiai lábnyomát. Bizony, a környezettudatosság egyáltalán nem luxus többé! Ha pedig ezentúl követed az Ozone Network legújabb műsorát, megtudhatod, mi mindent változtass a mindennapjaidban annak érdekében, hogy egy zöldebb, fenntarthatóbb életet élhess. Interjú a vasárnap startoló Revolúció című magazinműsor kreatív producerével, Nyul Zsuzsival. OtthonFotó: Mudra László - OrigoÖt film, amibe legszívesebben beköltöznénkhttp://www.life.hu/otthon/20170301-oscar-dijas-filmek-enteriorjei.htmlTúl vagyunk a 89. Oscar-díj átadón, ahol idén is megannyi remek alkotást díjaztak. Bár a gálának már vége, mi még maradunk egy kicsit az Oscar-díjas filmek bűvkörében. Vannak filmek, amiket nézve nem csak a színészeken ragad meg az ember szeme, hanem bizony a díszleten is. Otthon--Öt érdekesség, amit eddig még nem tudtál a Fehér Házrólhttp://www.life.hu/otthon/20170227-erdekessegek-a-feher-hazrol.htmlEgy korábbi cikkünkből már megtudhattál néhány meglepő tényt az Egyesült Államok mindenkori elnökének otthonáról, valamint munkahelyéről, a listánknak azonban még koránt sincs vége. Jöjjön újabb öt érdekesség, amit a Fehér Házról tudni érdemes. OtthonOrigoA Penn Hills Resort nevű egykori szerelmi fészek pusztulásahttp://www.life.hu/otthon/20170213-penn-hills-resort-elhagyott-szerelmi-feszek-hotel.html"A szerelemnek múlnia kell" - ez lehetne a mottója Pennsylvania északkeleti részén található hajdani romantikus szállónak is, amit egykor kifejezetten nászutasok és szerelmespárok kikapcsolódására építettek. Az üdülőkomplexumon az elmúlt évek alatt az enyészet lett úrrá. OtthonOrigoEgy lebontásra ítélt tuberkulóziskórház utolsó pillanataihttp://www.life.hu/otthon/20170215-egy-elhagyott-tuberkolozis-korhaz-az-egyesult-allamokban.htmlNéhány évtizeddel ezelőtt több száz beteget kezeltek itt, nemrég viszont kimondták az épület halálos ítéletét. Nézd meg egy bontás előtt álló hajdani kórház utolsó képeit. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.