A milliárdosok nyári játszótere a Hawaii-szigeteken

luxus ingatlan milliomos Hawaii nyaraló villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hawaii-szigetekre évente átlagosan nyolcmillió turista látogat el, közülük azonban csak maximum néhány százan lehetnek, akik nyaralásukat a Kohanaiki nevezetű luxusklubban töltik.

Mindenki megnyugodhat: az übergazdag felső tízezernek nyáron sem kell a pórnéppel vegyülnie. Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk azt a privát síparadicsomot, ahova a milliárdosok telente - a busás tagdíjért cserébe - elvonulhatnak a világ szeme elől, most pedig bekukkanthatsz a kiváltságosok exkluzív nyári játszóterére is.

Ennek a klubnak is van természetesen tagdíja: a tagoknak ki kell fizetniük 150 ezer dollár egyszeri klubtagságit, de emellett még évente 25 ezer dollárt is le kell tenniük az asztalra. Ezt a rengeteg pénzt csak azért fizetik ki, hogy a klub tagjai lehessenek, ha már beléptek, akkor két lehetőségük van: vagy megveszik a klub egyik előre felépített és bútorozott luxusingatlanját, vagy építtetnek maguknak egy egészen egyedi villát.

A már meglévő nyaralók természetesen minden burzsuj szórakozási lehetőséggel fel vannak szerelve: van privát golfpályájuk, borospincéjük, úszómedencéjük, sparészlegük, mozitermük, és persze van külön játékszoba is. Ha pedig ki szeretnének mozdulni a négy fal közül, ott a gyönyörű óceán, ahol bátran szörfözhetnek, csónakázhatnak vagy éppen búvárkodhatnak.

Nézd végig a képeket, és irigykedj egy kicsit te is velünk.

/1703/A_mil201734174236
"Ha közel akarok kerülni önmagamhoz, elég ha kint a fák között eltölthetek pár órát " - indul a Revolúció Nyul Zsuzsival http://www.life.hu/otthon/20170228-revolucio-oko-magazin-az-ozone-networkon-interju-nyul-zsuzsival.htmlNem is gondolnád, hogy a hétköznapokban mennyi mindent megtehetnél azért, hogy csökkentsd háztartásod ökológiai lábnyomát. Bizony, a környezettudatosság egyáltalán nem luxus többé! Ha pedig ezentúl követed az Ozone Network legújabb műsorát, megtudhatod, mi mindent változtass a mindennapjaidban annak érdekében, hogy egy zöldebb, fenntarthatóbb életet élhess. Interjú a vasárnap startoló Revolúció című magazinműsor kreatív producerével, Nyul Zsuzsival. OtthonFotó: Mudra László - OrigoÖt film, amibe legszívesebben beköltöznénkhttp://www.life.hu/otthon/20170301-oscar-dijas-filmek-enteriorjei.htmlTúl vagyunk a 89. Oscar-díj átadón, ahol idén is megannyi remek alkotást díjaztak. Bár a gálának már vége, mi még maradunk egy kicsit az Oscar-díjas filmek bűvkörében. Vannak filmek, amiket nézve nem csak a színészeken ragad meg az ember szeme, hanem bizony a díszleten is. Otthon--Öt érdekesség, amit eddig még nem tudtál a Fehér Házrólhttp://www.life.hu/otthon/20170227-erdekessegek-a-feher-hazrol.htmlEgy korábbi cikkünkből már megtudhattál néhány meglepő tényt az Egyesült Államok mindenkori elnökének otthonáról, valamint munkahelyéről, a listánknak azonban még koránt sincs vége. Jöjjön újabb öt érdekesség, amit a Fehér Házról tudni érdemes. OtthonOrigoA Dozier fiúiskola tragédiája - Egy valódi horrortörténethttp://www.life.hu/otthon/20170223-a-floridai-dozier-fiuiskola-tragediaja-es-maradvanyai.htmlA floridai Dozier fiúiskola 1900-ban nyitotta meg kapuit, és 2011-ben zárták be végleg. Az intézmény egészen 1966-ig szegregált volt, a déli szárnyban a fehér gyerekek, míg az északiban a fekete gyerekek laktak. Az északi szárnyhoz egy jelöletlen temető is tartozott, ahova az iskolában elhunyt fiúkat temették. Otthon--Less be Richard Gere romantikus panziójába!http://www.life.hu/otthon/20170217-richard-gere-panzioja-new-york-kulvarosaban.htmlNew Yorktól csupán egy órányira, Belford csendes városában található az a hangulatos kis vendéglő, aminek tulajdonosa nem más, mint a Micsoda nő sztárja, Richard Gere. OtthonOrigoEgy lebontásra ítélt tuberkulóziskórház utolsó pillanataihttp://www.life.hu/otthon/20170215-egy-elhagyott-tuberkolozis-korhaz-az-egyesult-allamokban.htmlNéhány évtizeddel ezelőtt több száz beteget kezeltek itt, nemrég viszont kimondták az épület halálos ítéletét. Nézd meg egy bontás előtt álló hajdani kórház utolsó képeit. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.