fashion week otthon szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha imádsz kísérletezni a különböző lakberendezési trendekkel, akkor 2017 a te éved lesz. Keverd a mintákat, használd a színeket - a legfrissebb irányzatokat követve alakítsd át kényed-kedved szerint otthonodat.

Világoszöld

Ahogy korábban már mi is megírtuk, ezt a vidám világoszöldet, a 15-0343 kódú greeneryt, azaz a lombzöld árnyalatot választotta a Pantone Intézet 2017 színének. Nem is kérdés hát, hogy valamilyen módon muszáj lesz neked is becsempészni ezt a színt otthonodba.

Forrás: alechemer.com

Pillangók

A pillangómotívumok vidámságot és lendületet adnak egy lakásnak. Ezek a kecses rovarok a báj és az optimizmus megtestesítői, a jövő évben pedig garantáltan egyre több enteriőrben fognak visszaköszönni.

Forrás: genevievegarruppo.com

Különböző minták keveredése

A 2016-os New Yorki őszi divathétből szivárgott át szépen lassan a lakberendezésbe is a különböző minták kreatív keveredése. Szerencsére megdőlni látszik az az eddig kőbe vésett szabály, hogy tilos a motívumok keverése. Engedd el a fantáziádat, és mixelj bátran otthonodban!

Forrás: shop.nordstrom.com

Mű anyagok

Nem, nem műanyag, hanem mű anyag! Végre valahára egyre több divatcég szakít az öncélú kegyetlenkedéssel, és kollekciójukból száműzik a valódi szőrmét vagy éppen bőrt. A szőrmén és a bőrön kívül a lakberendezésbe jöhetnek még a fahatású burkolatok is!

Forrás: Thinkstock

A tengerészkék az új fekete

Akár csak a szobádat szeretnéd feldobni valami merészebb vonallal, akár a konyhapultot újítanád fel, jövőre a fekete helyett használj tengerészkéket! Időtlen és klasszikus, csakúgy mint a fekete, ám az utóbbival ellentétben a tengerészkék egyáltalán nem szűkíti be a tereket.

Forrás: Press Loft
Az idei karácsony sztárja: Készítsd el a saját grincsfádat!http://www.life.hu/otthon/20161219-keszits-el-sajat-grincsfadat-karacosnyra-a-beably-blog-videoja.htmlA grincsfa kétségtelenül az idei karácsony egyik legnagyobb slágere, a grincsfa. Nekem azonban feltétlenül boltban beszerezned, egyszerűen kreálhatsz te is magadnak egyet és garantáltan irigykedő szempárok fogják vizslatni otthonod különleges karácsonyi díszét. Király Viki, a BeAbly Blog szerzője megmutatja hogyan kezd hozzá. OtthonOrigoEgy korszak véget ért – Fotókon a kultikus PeCsa végnapjai http://www.life.hu/otthon/20161215-a-pecsa-petofi-csarnok-lebontasa-elotti-utolso-fotok.htmlVolt egyszer Budapesten egy ifjúsági szabadidőközpont. A köznyelven csak PeCsa néven emlegetett koncerthelyszín 30 év működés után, 2015. október 23-án zárt be. Az épület bontását néhány hét múlva kezdik, hogy helyén 2019-re elkészüljön az Új Nemzeti Galéria. A Petőfi Csarnok lebontás előtti utolsó pillanatait örökítettük meg. OtthonOrigoGiccsözön a sztárok nappalijából - Ilyen karácsonyfákat állítottak tavalyhttp://www.life.hu/otthon/20161216-sztarok-karacsonyfai-2015-ben.htmlEgy hét múlva karácsony, lassacskán ideje végiggondolni, milyen díszben is fog idén pompázni a karácsonyfa. Hogy segítsünk egy kicsit az inspirálódásban, megmutatjuk, milyen fákat állítottak tavaly a legnagyobb sztárok. Otthon--Hogyan ne menj a házigazdák idegeire – Tiltólista kispályás vendégeknekhttp://www.life.hu/otthon/20161213-nyolc-legrosszabb-dolog-amit-vendegsegben-tehetsz.htmlAz ünnepi időszak nem telhet el karácsonyi filmek, családi vacsorák, no meg persze kötelező vendégeskedések nélkül. Ha ebben az évben te leszel a vendég, a kosztért és kvártélyért cserébe illik néhány kimondatlan szabályt betartanod, hogy a lehető legkevesebb problémát okozd a házigazdáidnak. Mutatjuk, mit ne tegyél vendégeskedés közben. Otthon--Álomotthonok - Luxuslakás Tatabányán art déco stílusbanhttp://www.life.hu/otthon/20161208-alomotthonok-sorozat-doro-judit-belsoepitesz-new-artdeco-otthon.htmlÁlomotthonok sorozatunkban ezúttal egy Tatabányán élő fiatal család art déco sítlusú otthonát mutatjuk be, amelynek enteriőrjét Dóró Judit belsőépítész tervezte. OtthonOrigoFény az éjszakában - Az ünnepi csillogás elengedhetetlen kellékeihttp://www.life.hu/otthon/20161207-gyertyak-mecsesek-lampasok-karacsonyra.htmlAz adventi időszakban az egyik legjobb dolog, hogy otthonodat szebbnél szebb ünnepi dekorációval díszítheted. Jöhetnek a pihe-puha textilek, a kedves kopogtatók, no meg a káprázatos karácsonyi fények. Imádjuk a különböző gyertyákat, mécsesek és LED-füzéreket, mutatjuk, idén mik lettek a kedvenceink. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.