Inspirálódj a sztároktól - Halloween alkalmából kidekorált celebotthonok

Gisele Bündchen David Beckham otthon Nicole Richie dekoráció lakberendezés Halloween Victoria Beckham Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit több, mint két hét, és ismét eljön a világító töklámpások éjszkája, azaz itt a várva várt halloween. Hogy ötleteket és inspirációt gyűjtsünk, szétnéztünk kicsit a világsztárok háza táján (Instagram-profilján), és most bemutatunk néhány igen jól sikerült tavalyi celebdekorációt.

A Beckham család

Beckhamék szeretik megadni a módját az ünnepeknek - nincs ez másképp a halloweennel sem. A tavalyi évben David Beckham posztolta ezt a képet a halloweeni dekorációjukról. Egy hatalmas rémisztő horrorbohóc lógott otthonuk kapuja felett, ami - biztosak vagyunk benne - még a paparazzókat is távol tartotta. Sajnos esti képet nem találtunk róla, de valószínűleg kísérteties világítással tették még tökéletesebbé az összképet.

Forrás: Instagram/davidbeckham

Beckhamné, vagyis az egykori fűszeres lány tavaly halloweenkor inkább a konyhában serénykedett, és rémisztő kis sütiket gyártott a csemeték legnagyobb örömére.

Forrás: Instagram/victoriabeckham

Nicole Richie

Paris Hilton egykori legjobb barátnője, Nicole Richie le sem tagadhatná, hogy egy punkbanda énekeséhez ment férjhez: tavalyi dekorációja igen vadra sikeredett, a koponyák kapták benne a főszerepet. A vadságot azonban egy kis eleganciával is divattal fűszerezte, a monokróm és a bronz árnyalatok használatával.

Forrás: Instagram/nicolerichie

Gordon Ramsay

Mi más is lehetne a sztárszakács "dekorációja" mint egy ínycsiklandó fogás? Gordon Ramsey tavaly frappánsan egy sütőtökös receptet osztott meg követőivel.

Forrás: Instagram/gordongram

Gisele Bündchen

A szupermodell Gisele Bündchen és családja imád halloweenezni, és minden évben valamilyen egyedi dekorációval próbálják meg elűzni az ártó szellemeket. Tavaly például a latin-amerikai kultúrát idézték meg ezekkel a hatalmas halotti maszkokkal.

Forrás: Instagram/gisele

De hogy egy kicsit maradjanak a hagyományoknál is, no meg a gyerekek kedvéért, persze a tökfaragás sem maradhatott el.

Forrás: Instagram/gisele
Ez egy anyagias világ - Megdöbbentő fotósorozathttp://www.life.hu/otthon/20161011-peter-menzel-fotos-material-world-a-global-family-portrait-cimu-fotosorozata.htmlTe össze tudnád zsúfolni az otthonodban található összes holmidat egy fotó erejéig? Vajon milyen lenne az elkészült kép: túlzsúfolt vagy üresen kongó? Peter Menzel amerikai fotóriporter a 90-es években egy érdekes és egyben megdöbbentő fotósorozatot készített arról, mennyi és milyen fogyasztási cikkel rendelkeznek a világ különböző pontjain az emberek. Otthon--Egy megelevenedett tündérmese: rendezd be otthonodat A szépség és a szörnyeteg stílusábanhttp://www.life.hu/otthon/20161011-a-szepseg-es-a-szornyeteg-walt-disney-mese-lakberendezes.htmlAz 1991-ben bemutatott Walt Disney-mesét egy egész generáció imádta és imádja a mai napig. A szépség és a szörnyeteg kultusza olyannyira nincs leáldozóban, hogy 2017 márciusában jön a mese élő szereplős filmváltozata is. Nem tagadjuk, a Life.hu szerkesztősége is odavan ezért a varázslatos történetért, éppen ezért a következőkben olyan bútorokat és dekorációs elemeket válogattunk össze, amelyek segítségével akár te is megteremtheted a mese különleges világát az otthonodban. OtthonOrigoA világ legfélelmetesebb helyeihttp://www.life.hu/otthon/20161010-a-vilag-legfelelmetesebb-helyei.htmlHalloweenhez közeledve ismét a horroré a főszerep. Az alábbi szubjektív listán összeválogattuk a világ legrémisztőbb helyeit. Borzongásra felkészülni! Otthon--A tökéletes terasz titka - Megoldások és inspirációkhttp://www.life.hu/otthon/20161007-megoldasok-teraszkapcsolat-esete.htmlSzoba a szabadban – egy teraszkapcsolat nemcsak a lakók életterét növeli meg, hanem lehetőséget ad kreativitásuk kibontakoztatására is. Otthon--Az internet legjobb helye - A gyönyörű, elhagyatott kastélyok Instagram-oldalahttp://www.life.hu/otthon/20161007-abandoned-hudson-valley-a-gyonyoru-elhagyott-kastelyok-instagram-oldala.htmlAz Abandoned Hudson Valley (magyarul az Elhagyatott Hudson-völgy) nevű Instagram-oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse a New York állambeli Hudson-völgy lakatlan és elfeledett épületeit. Otthon--Életek, kultúrák, hálószobák – Egyetlen felvételenhttp://www.life.hu/otthon/20161003-my-room-project-fotororozat-idegen-emberek-haloszobairol.htmlValld be, ugye, néha te is szívesen bekukucskálnál idegen emberek hálószobájába? Nos, ennek a bizarr vágyadnak most utat engedhetsz – hála egy dél-afrikai fotós meglepő sorozatának. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.