Kreatív váza fillérekből

váza DIY Ginappi műhely csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis kreativitás és kézügyesség, és az ember csodákra képes! A következő videóban Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere megmutatja, hogyan készíthetsz egy egyszerű befőttesüvegből mutatós vázát.

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!

Érdekességek Taylor Swift káprázatos villájárólhttp://www.life.hu/otthon/20160804-erdekessegek-taylor-swift-rhode-island-i-otthnarol.htmlAz biztos, hogy a fiatal énekesnő Rhode Island-i luxusotthonából egyszerűen eszméletlen a kilátás – legalábbis a képek tanúsága szerint. De nem csak ezért különleges ez a káprázatos birtok – lássuk, milyen érdekességeket érdemes még tudni a világ legjobban fizetett sztárjának otthonáról. OtthonOrigoA hónap színe: a vibráló vérnarancshttp://www.life.hu/otthon/20160803-augusztus-honap-szine-a-vernarancs.htmlAugusztus hónap színének egy vibráló, vidám árnyalatot választottuk: a vérnarancs szín egy csapásra élettel tölti majd meg otthonodat. Otthon--Enyészet vagy újrahasznosítás - Vajon mi vár a riói olimpia helyszíneire?http://www.life.hu/otthon/20160802-milyen-sorsra-jut-a-rioi-olimpiai-falu-az-olimpia-utan.htmlHolnap végre elstartol az oly régóta várt XXXI. nyári olimpiai játékok, a következő 16 napban az egész világ Rio de Janeiróra fog figyelni. A Life.hu szerkesztősége természetesen egy emberként fog szurkolni a magyar csapatért, de a sportolók teljesítményén kívül egyvalamire még nagyon kíváncsiak leszünk: milyen sors vár majd vajon az olimpiai falura a nyári játékok befejeztével? Otthon--Semmi luxus, semmi giccs - El sem hiszed, hogy ebben a házban valaha Donald Trump élthttp://www.life.hu/otthon/20160727-ebben-a-hazban-elt-gyerekkoraban-donald-trump.htmlNem minden milliárdos született bele a luxusba – még egy ingatlanmogulból lett amerikai elnökjelöltnek is el kellett kezdenie valahol. Azt már megmutattuk, milyen körülmények között él jelenleg a republikánusok igencsak megosztó jelöltje, Donald Trump, most lássuk, honnan indult. Otthon--Ennyi pénz a világon nincs - Íme, 2016 legdrágább otthonai http://www.life.hu/otthon/20160722-a-vilag-legertekesebb-ingatlanjai-2016-ban.htmlMindig arról fantáziáltál, hogy egyszer te leszel az a szerencsés, aki elviszi a lottóötöst? Álmaidban már százszor elképzelted, mi mindenre költenéd azt a temérdek pénzt? Nos, szívből szurkolunk, hogy összejöjjön egyszer a nagy álom, ám el is kell kicsit keserítenünk. Az ötös lottó valaha volt legnagyobb nyereménye is kevés lenne az alábbi otthonok megvásárlásához. Jöjjenek a világ legdrágább lakóházai. Otthon--Elhagyatott helyek, szellemvárosok a filmvásznonhttp://www.life.hu/otthon/20160719-hires-filmek-elhagyatott-forgatasi-helyszinei.htmlAz elhagyott szellemvárosokért nem csak a turisták, a filmrendezők is odavannak. Jó néhány kísérteties hely köszönt már vissza a fimvászonról, a következőkben ezekből válogattunk. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.