Öt jel, hogy otthonodban nem vagy egyedül - A kísértetjárta házak ismérvei

ház otthon szellem kísértetjárás kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa zajokat hallasz? Megmagyarázhatatlan villanásokat látsz? Sokan tapasztalnak az otthonukban furcsa jelenségeket. Valaki legyint ezekre, más túlvilági üzenetként tekint rájuk. Te melyik csoportba tartozol?

Hajnali felriadás

Minden éjjel ugyanabban az időben – például hajnali háromkor – felriadsz valamire? Lehet, hogy a túl sok koffein az oka, de az is lehet, hogy egy kóborló lélek ébreszt fel. A médiumok szerint hajnali 3 és 5 óra között a legvékonyabb a határ a mi világunk és a szellemvilág között, ezért van, hogy sokan ebben az időintervallumban riadnak fel.

Forrás: Origo

Megmagyarázhatatlan illatok

Életedben nem dohányoztál, de hirtelen mintha cigarettafüstöt éreznél otthonod falai között? Esetleg rég elment nagymamád isteni sütijének illata csapja meg az orrod? A szellemek gyakran illatokkal, különböző ismerős szagokkal üzenik, hogy még mindig veled vannak. Ezeket megérezve szeretet és nosztalgia járja át a szíved.

Folyton visszatérő elektromos problémák vagy örökké elromló vízvezeték

Egy szeretted szelleme természetesen nem szeretne neked rosszat, nem szeretné rád hozni a frászt, inkább valamilyen kíméletes módszerrel hívja fel magára a figyelmed. De van, hogy az embert nem egy rokona, hanem egy idegen szellem kísérti. Ilyen esetben előfordulhat, hogy a csintalan lélek megnyitja a csapot, esetleg le-fel kapcsolgatja a villanyt, vagy nyitogatja a nyikorgó ajtót. Ezek a szellemek lehet, hogy ahhoz a házhoz tartoznak, amely valamikor az ő otthonuk volt, de amelyben jelenleg te élsz – számukra tehát te betolakodó vagy. Ezekben az esetekben hiába cseréled ki mondjuk a villogó villanykörtét, vagy hívsz villanyszerelőt, hogy elhárítsa a problémát, a megmagyarázhatatlan fényjáték újra és újra vissza fog térni.

Forrás: Origo

Végtelenbe futó számok

Elhunyt szeretted többféle módon is megpróbálhatja a tudtodra adni, hogy jelen van – üzenhet például „végtelen számokkal”. Ha például gyakran előfordul veled, hogy az órára pillantva a kijelző pont 11:11-et vagy akár 22:22-t mutat, akkor még az is előfordulhat, hogy valaki jelezni próbál neked. Az ismétlődő számok a végtelenséget szimbolizálják, amivel a szellem azt próbálja neked üzenni, hogy még mindig veled van.

Szokatlan hőmérséklet-változások

A szellemek jelenlétének egyik legklasszikusabb jele, mikor egy szobában – a zárt ablakok és csukott ajtó ellenére – a lakók megmagyarázhatatlan hőváltozást tapasztalnak. A hirtelen rád törő hidegrázás a kóborló lelkek jelenlétének egyik jele lehet.

Így készíthetsz romantikus nyári ajtódíszt http://www.life.hu/otthon/20160711-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-vloggere-nyari-ajtodiszt-keszit.htmlEddig azt gondoltad, hogy az ajtódíszeknek csak karácsonykor vagy esetleg húsvétkor van szezonjuk? Nagyon tévedsz! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere most megmutatja, milyen kreatív nyári kopogtatót készíthetsz gyorsan és könnyedén. Otthon--Különleges otthonok szemétből http://www.life.hu/otthon/20160707-kaprazatos-epuletek-szemetbol.htmlAz gondolnád, hogy újrahasznosított anyagokból csak szakadt hippikunyhókat lehet összetákolni? Nagyon tévedsz! A fenntarthatóság és a környezetvédelem szerencsére egyre több dizájnert megihlet, lásd az alábbi példákat. Otthon--Egy magyar templom a világ legördögibb épületei között - Szégyen vagy dicsőség?http://www.life.hu/otthon/20160706-a-vilag-leggonoszabb-epuletei-szavazas.htmlA Reddit nevű közösségi oldalon nemrég egy szavazást indítottak, amelyben a világ leggonoszabb, legördögibb épületeit keresték. Büszkék lehetünk, vagy szégyenkezhetünk, de a toplistába egy magyar épület is bekerült, egészen pontosan a Makovecz Imre által tervezett paksi Szentlélek-templom. Ha nem tartod igazságosnak a toplistát, véleményedet a cikk alján szavazatoddal is kifejezheted! Otthon--Öt praktikus találmány, amivel átvészelheted otthonodban a forróságothttp://www.life.hu/otthon/20160628-ezekkel-a-kutyukkel-hutsd-le-a-forro-lakast.htmlImádjuk a nyarat, imádjuk a forróságot, ez nem is kérdés. De a panel tizedik emeletén senki sem szeret 40 fokban párolódni – erre jöttek rá az alábbi praktikus kis kütyük feltalálói is. Hűtsd le magad otthonodban egy takarószellőztetővel vagy egy jeges párnával. Otthon--Öt sztárotthon, ahol szívesen vakációznánk idénhttp://www.life.hu/otthon/20160624-sztarok-luxusotthonai-ahol-szivesen-vakacioznank-a-nyaron.htmlA nyári kánikulát csak egy módon lehet elviselni: ha vakációzik az ember. A következőkben olyan nyári lakokat gyűjtöttünk össze, ahova szó nélkül elfogadnánk a meghívást. Te melyik sztár otthonában töltenéd a legszívesebben a nyarat? Otthon--Töltsd a vakációdat a legnagyobb sztárok egykori otthonábanhttp://www.life.hu/otthon/20160616-toltsd-a-vakaciodat-a-legnagyobb-sztarok-nyaralojaban.htmlMindig is arra vágytál, hogy úgy élj, akár egy hollywoodi sztár? Itt az alkalom, kezdhetsz gyűjtögetni! Tölts el pár napot a legnagyobb legendák otthonában. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.