52 év után eladhatja villáját Medveczky Ilona: „Belepusztulok”

Medveczky Ilona villa költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja hatalmas házát Medveczky Ilona, sosem akart megválni tőle, mostanában azonban magányosnak és kiszolgáltatottnak érzi magát a nagy villában. 

Négy hónappal ezelőtt törte el Medvecky Ilona a jobb kezét, 8 hétig volt gipszben, de máig nem gyógyult meg teljesen. A nagy villában pedig sok a teendő, amit nem tud egyedül ellátni, ráadásul nagyon magányos is a kortalan díva.

Forrás: MTI/Földi Imre

Bár sosem akart megválni otthonától, mégis egyre többször megfordul a fejében, hogy ideje lenne egy kisebb ingatlanba költözni. Ráadásul sok barátjában is csalódnia kellett, mert senki nem kérdezi meg tőle, hogy boldogul-e egyedül. „Arra sem voltak kíváncsiak, hogyan látom el magamat, a háztartást, tudom-e gondozni az állataimat és a töméntelen mennyiségű növényemet” - panaszolta a művésznő a Best magazinnak. Annyira el van keseredve, hogy 52 év után életében először fordult meg a fejében, hogy eladja házát, így nélkülöznie sem kellene. „A baj csak az, hogyha rászánnám magam, és megválnék ettől a háztól, abba belepusztulnék” - mondta Medvecky Ilona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.