5 olcsó felújítás, amivel növelheted otthonod értékét

Forrás: pressloft.com -
felújítás adásvétel ingatlan otthon olcsó tippek-tanácsok beruházás lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki engedheti meg magának, hogy eladásra szánt otthonán nagyobb volumenű felújításokat végezzen, ám néhány kisebb változtatással is jelentősen lehet javítani az ingatlanok értékén. Íme, öt relatíve olcsó, mégis hasznos beruházás. 

Bár kisebb volumenű megoldásokról van szó, mégsem ajánlott minden projektbe saját kezűleg belevágni. A hozzáértő kezeken nem érdemes spórolni.

Csinosítsd a környezetet

Az ingatlanok előtti járda és zöld övezet rendberakása esztétikailag sokat tud dobni a látványon, és sokkal barátságosabbá teszi a környezetet.

Forrás: Thinkstock

Újítsd fel a bejárati ajtót

Tekintve, hogy folyamatos használatnak van kitéve, lehet, hogy éppen ideje lecserélni. Ha viszont maga az ajtó még jó állapotban van, egy friss festéssel akkor is sokat dobhatsz rajta.

Padlólapot a lakásba

Esztétikus, tartós, és könnyen tisztítható. A statisztikák szerint a vevők kedvelik, ha egy ingatlan konyhájában és fürdőszobájában padlólapot használnak.

Forrás: pressloft.com

Vécécsere

Egy vadiúj vécé beszerzésével az egész fürdőszoba takarosabbnak fog tűnni, és a vevő is örülni fog neki, hogy nem neki kell majd lecserélnie.

Friss fények

Néhány új csillár vagy lámpabúra beszerzése is sokat javít az összképen. Nem kell méregdrága csillárokra gondolnod, nagyon mutatósakat lehet viszonylag olcsón beszerezni.

Forrás: pressloft.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.