Téli előkészületek: így élnek túl a leanderek

Forrás: Thinkstock -
virág szobanövények tél Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szombaton délelőtt egy egészen kellemes, esőmentes pár órában erőt vettem magamon, és nekiláttam többek közt a téliesítés első fázisának. Szörnyű, jön a hideg, már megint."

"Bemelegítésként a tavalyi és idei leander magoncok kaptak kicsit nagyobb cserepet és földet (B-típusú virágföld); de a pincébe telepítés előtt egy alapos élősködő elleni kezelés, lemosó permetezés elővigyázatosságból még hátra van.

Forrás: Thinkstock

Az elmúlt hónapokban rendszeresen visszavágtam őket, hogy megerősödjenek kicsit, vastagodjon a törzsük - alapvetően elégedett vagyok az eredménnyel." - kíváncsi vagy a folytatásra? A Balkongaz blog bejegyzéséből megtudhatod, hogyan élhetik túl gyönyörű leandereid a hideg telet.

Dizájnos minikert a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20151113-a-balkongaz-blog-megmutatja-hogyan-keszits-mini-uveghazat-a-lakasban.htmlAhogy hűl odakinn az idő, még a legfanatikusabb kertészek is egyre kevesebb kedvvel mozdulnak ki kapirgálni. De nem is kell! Mutatjuk, hogyan varázsolj kerti hangulatot a meleg lakásban! Otthon--Alternatív energiák, energiaalternatívák - Turbózd fel otthonod!http://www.life.hu/otthon/20151112--alternativ-energiaforrasok-hasznalataval-mennyit-lehet-megtakaritani.htmlAz alternatív energetikai megoldások lakossági használatának egyre jelentősebb térnyerése - ahogy az egész fejlett világban - úgy hazánkban is vitathatatlan. Persze a terjedés dinamikáját tekintve jelentős különbségek vannak az egyes országok között, és az itthoni arány elenyésző az éllovas nemzetekhez képest. Otthon--Vidéki romantika a 21. században - Kandallót a lakásba!http://www.life.hu/otthon/20151110-modern-es-klasszikus-kandallo-korkep.htmlNeked mi jut eszedbe a kandallóról? Azonnal egy Jane Austen-regény elevenedik meg lelki szemeid előtt, ahol a kézimunkával bíbelődő kisasszonyok a ropogó tűzzel égő kandalló elé húzódnak a zimankós téli estéken? Nem vagy egyedül, a kandalló a legtöbb emberben a régi korok emlékeit idézi fel, pedig ma már tele van a piac igazán modern darabokkal! Otthon--A hónap színe: a vibráló ametiszt orchideahttp://www.life.hu/otthon/20151110-november-honap-szine-a-lakberendezesben-az-ametiszt-orchidea.htmlA Pantone (a színszabványok területének szaktekintélye) tavalyi jóslata szerint a 2015-ös év második felének trendszínei a semleges földszínek, illetve a pasztellárnyalatok lesznek, amelyek a természet szeretetét, valamint az otthon melegének és biztonságának időtlenségét idézik fel. Otthon--Egy omladozó kúria, ahol megállt az idő - Káprázatos képekhttp://www.life.hu/otthon/20151110-elhagyott-kiserteties-kuria-hatborzongato-kepekkel.htmlA polcokon könyvek garmadája sorakozik, a franciaágy még most is meg van vetve, a konyhában pedig egy ódon teáskanna várja, hogy a házigazda újra dobjon néhány fát a sparheltre. Ebben a kísérteties házban több évtizede egyik pillanatról a másikra állt meg az idő, és tűntek el az egykori lakók. OtthonOrigoA putriból a világhír felé - Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárok 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20151030-ezekben-a-hazakban-nottek-fel-a-vilagsztarok.htmlEgy korábbi cikkünkben már bemutattuk azokat a szerény hajlékokat, ahonnan Michael Jackson, Elvis Presley vagy akár Jennifer Lopez elindult a világhírnév felé – bizony a szupersztárok sem éltek mindig luxuskörülmények között! A sort most folytatjuk, lássuk, milyen családi fészekben nőttek fel Hollywood legnagyobb dívái. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.