Dizájnos minikert a lakásban

Forrás: Balkongaz -
üvegház inspiráció kertészkedés kert Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hűl odakinn az idő, még a legfanatikusabb kertészek is egyre kevesebb kedvvel mozdulnak ki kapirgálni. De nem is kell! Mutatjuk, hogyan varázsolj kerti hangulatot a meleg lakásban! 

"Egy időben teljesen rákattantam a mini üvegházakra, és az igazat megvallva nem is tudom, miért álltam le velük. Talán a hely hiánya miatt?! Most, hogy nézegetem a saját régi fotóimat, illetve azokat, amelyeket inspirációként gyűjtöttem, rájöttem, hogy megint készítek majd néhányat.

Forrás: Balkongaz

Igazából sok hozzávalóért nem kell most sem elmennünk otthonról, lehet olyanokkal dolgozni, amik amúgy is vannak, de persze rá is készülhetünk. Garantálom, a beszerzés és keresgélés tovább tart, mint az érdemi munka." Kíváncsi vagy, hogy a Balkongaz blog szerzője hogyan készíti hangulatos mini üvegházait? Olvass tovább, és megtudod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.