A hónap színe: a vibráló ametiszt orchidea

Forrás: www.sarkosa.com -
lila inspiráció otthon pantone a hónap színe orchidea lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pantone (a színszabványok területének szaktekintélye) tavalyi jóslata szerint a 2015-ös év második felének trendszínei a semleges földszínek, illetve a pasztellárnyalatok lesznek, amelyek a természet szeretetét, valamint az otthon melegének és biztonságának időtlenségét idézik fel. 

Ennek az előrejelzésnek a szellemében november hónap színe nem is lehetne más, mint az ametiszt orchidea névre hallgató különleges lila árnyalat.

Forrás: www.sarkosa.com

A lila ezen árnyalata letisztult, szinte ékkőszerű stílust ad a helyiségeknek. Hangulatosan mutathat a nappaliban, a hálószobában, vagy akár a fürdőben is, ha kombinálni szeretnéd, akkor a legjobb, ha a halványszürkét vagy a vajszínt választod.

Mivel ez a szín elég karakteres, nem árt, ha óvatosan bánsz vele, érdemes a helyiségekben csak egy-egy berendezésen vagy kiegészítőn használnod ezt az árnyalatot, hogy ne nyomd agyon a szobát.

Megjött a kedved a lilásításhoz? Inspirálódj képeinkből!

/1511/A_h_n20151111131037Hajléktalan hírességek - Volt, hogy nem volt tető a fejük feletthttp://www.life.hu/otthon/20151109-hajlektalan-hiressegek-sztarok-akiknek-nem-volt-hol-lakniuk.htmlNem minden híresség született bele a pompába és csillogásba – volt, akinek keményen meg kellett dolgoznia a sikerért. A hírnév küszöbén álló feltörekvő sztárok pedig mindenre képesek a cél elérése érdekében: ha kell egy autóban, vagy akár egy parkban is meghúzzák magukat, amíg a sorsuk jobbra nem fordul. OtthonAFPCarrie Bradshaw elbújna szégyenében - Grandiózus gardróbokhttp://www.life.hu/otthon/20151105-sztarok-hatalmas-luxusgardrobjai-ruhasszekrenyei.htmlUgye te is emlékszel Carrie grandiózus gardóbjára, amelyet Big új ottonukban építetett cipőmániás feleségének? Ilyen hatalmas cipősszekrények azonban egyáltalán nem csak a filmekben léteznek: Hollywood legnagyobb dívái is büszkélkedhetnek Carrie Bradshawt megszégyenítő tárolókkal. OtthonOrigoEgy szoba, ami megmentheti az életedhttp://www.life.hu/otthon/20151104-panikszszoba-a-valosagban-biztonsagi-szobat-csinaltatott-george-clooney.htmlUgye te is emlékszel a Pánikszoba című thrillerre? A filmben Jodie Foster és Kristen Stewart korszerű belső bunkerbe menekül New York-i lakásukban, amikor betörők zavarják meg a nyugalmukat. A film középpontjában található pánikszoba egyáltalán nem a képzelet szüleménye, a tehetősebbek között egyre többen ruháznak be egy úgynevezett biztonságos szobára. Otthon--Ház a kísértethegyen - Így lesz az enyészeté egy káprázatos szállodahttp://www.life.hu/otthon/20151103-hotel-del-salto-elhagyatott-szalloda-kolumbiaban.htmlFestői környezet, kísérteties hangulat - a nyüzsgő, fényűző szállodából néhány év alatt valódi szellemkastély vált. Ismerd meg a kolumbiai Hotel del Salto történetét. Otthon--Káprázatos halloweeni inspirációk http://www.life.hu/otthon/20151027-halloween-dekoracio-diszites.htmlNéhány nap, és itt a halloween - ideje hát belekezdened otthonod kidekorálásába! Ha eddig csak a tökfaragással próbálkoztál, akkor ebben az évben érdemes valami látványosabb dolgot is kipróbálnod. Otthon--Bizarr vagy bensőséges? Díszítsd lakásod elhunyt szeretteid hamvaivalhttp://www.life.hu/otthon/20151029-szeretteik-hamvaival-megtoltott-morbid-urnakkal-diszitik-a-lakast-amerikaban.htmlTe mit szólnál hozzá, ha halálod után a hamvaid egy cuki plüssmackó belsejében lelnének örök megnyugvásra? Vagy jobban örülnél esetleg, ha Barack Obama képében vigyáznád szeretteid mindennapjait? Egy kicsit morbid és egy kicsit megbotránkoztató, de bizony az USA-ban egyre több család használja szerettei hamvait egyfajta dekorációs elemként. Következzenek a legfurcsább otthoni síremlékek! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.