Egy omladozó kúria, ahol megállt az idő - Káprázatos képek

kúria otthon elhagyatott elhagyott épületek elhagyott helyek félelmetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A polcokon könyvek garmadája sorakozik, a franciaágy még most is meg van vetve, a konyhában pedig egy ódon teáskanna várja, hogy a házigazda újra dobjon néhány fát a sparheltre. Ebben a kísérteties házban több évtizede egyik pillanatról a másikra állt meg az idő, és tűntek el az egykori lakók.

Hátborzongató és lélegzetelállító - talán ezek a szavak adják át a legjobban az alábbi, több évtizede elhagyott kúria hangulatát. Hogy a lakókkal mi történhetett, és miért tűntek el hátrahagyva csapot-papot, nem tudni. A berendezések és a személyes holmik azonban ennyi év után is hűen őrzik egykori gazdáik emlékét.

Forrás: Martino Zegwaard

Bár a falak omladoznak, a tapéta már mállik, a berendezéseken több centiméter por magasodik, ez a furcsán elhagyott otthon mégis sugároz magából valamiféle különleges energiát. Martino Zegwaard holland fotós képeiről egyszerűen nem tudja levenni a szemét az ember.

/1511/Az_el2015111017290

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.