Ezekben az ágyneműkben garantáltan különleges lesz az álmod

paplan ágy hálószoba otthon huzat párna alvás ágynemű lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te milyen ágyneműben alszol? Minimalista fehérben? Nagyitól örökölt virágmintásban? Esetleg old school kockásban? Nem is gondolná az ember, pedig bizony egy paplan és egy párna is megannyi lehetőséget rejt magában!

Vicces, rémisztő, netalán szexi? Te milyen ágyneműben hajtanád legszívesebben álomra a fejed? Az alábbiakban megmutatjuk a Life.hu kedvenceit, ezekkel az ágyneműhuzatokkal biztosan nem fog unalmasan telni az este.

Horrorimádóknak

Ebben az ágyneműben garantáltan összebújsz majd a pároddal - a zombiapokalipszist csak így tudjátok túlélni.

Forrás: www.etsy.com

Férfiaknak

Azoknak a férfiaknak, akik mindent megadnának egy édeshármasért. Ha az életben nem is, így legalább átélhetik.

Forrás: www.naturaltim.com

Rajongóknak

Az egyik kedvenc filmed az Amerikai szépség? Ebbe a különleges paplanba burkolózva te is átélheted a film ikonikus jelenetét.

Forrás: www.harryallen.info

Édesszájúaknak

Imádod a csokit? Légy te magad a csoki! Csak álmodban nehogy beleharapj majd az ágyba.

Forrás: www.yourwwm.com

Kutya nélkül

Mindig is szerettél volna egy házi kedvencet, de nincs lehetőséged cicust vagy kutyust tartani? Ez a cuki ágyneműhuzat kicsit azt az érzést nyújtja, mintha meleg ágyikódat egy szeretetre méltó szőrgombóccal osztanád meg.

Forrás: www.snurkbeddengoed.nl
Hátborzongató képek - Szellemvárosok a világ körülhttp://www.life.hu/otthon/20151021-elhagyott-telepulesek-szellemvarosok-a-vilagban.htmlSzámos szellemváros létezik szerte a világon. Hagyományosan azokat az egykori településeket szokás szellemvárosnak nevezni, amelyek a lakosok kitelepülése vagy elmenekülése miatt elhagyatottá váltak, és ahol az élettel teli utcák helyett csak romos épületek és poros utak maradtak. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legkísértetiesebb kihalt településeket. OtthonAFPPompa és fényűzés egy aprócska lakásban - Lélegzetelállító luxusotthonokhttp://www.life.hu/otthon/20151021-nem-a-meret-a-lenyeg-aprocska-luxusotthonok.htmlAhogy mondani szokás: nem a méret a lényeg! Bár a luxust sokan azonosítják a megalomániával, mégis világszerte vannak olyan aprócska, mégis fényűző vityillók, amelyeket bármely hatalmas hodályban lakó milliomos megirigyelhetne. Le fog esni az állad! OtthonOrigoAz uncsi festmények már a múlté - Így dobd fel otthonod falait!http://www.life.hu/otthon/20151019-otletes-fali-dekoraciok-otthonra.htmlEgy gyönyörű, több százéves festmény nagyon impozáns tud lenni – egy múzeum falán. Egy fiatalos, dizájnos lakás falain azonban sokkal jobban mutat egy különleges, formabontó dekoráció. Elő a kreativitással, formáld saját arcodra otthonod falait! Otthon--Élj úgy, mint egy amerikai milliomos: Költözz be egy penthouse-ba!http://www.life.hu/otthon/20151015-az-amerikai-penthouse-ingatlantipus-jellemzoi.htmlAkár csak a loft, a penthouse is főleg a tengerentúlon divatos ingatlantípus. És bár idehaza is egyre több apróhirdetésben lehet találkozni eladásra kínált penhouse vagy penthouse-szerű lakásokkal, ezen ingatlanok nagy része valójában nem tartozik az eredeti penthouse kategóriába. OtthonOrigoManilai nekropolisz - Élet a holtak városábanhttp://www.life.hu/otthon/20151014-temetovaros-nekropolisz-manilaban.htmlA Fülöp-szigetek a világ egyik legszegényebb országa. Fővárosa, Manila pedig a világ egyik legsűrűbben lakott városa. A teljes manilai agglomeráció lakossága meghaladja a 14 milliót, a lakosság 40 százaléka pedig mélyszegénységben, nyomornegyedekben, vagy éppen temetőben él. Otthon--A hónap színe: az ég ragyogóan kék színehttp://www.life.hu/otthon/20151012-oktober-honap-szine-a-lakberendezesben-az-egszinkek.htmlHogy a hangulatod ne legyen olyan borús, mint az időjárás, csempészd be az ég kékjét az otthonodba, és meglátod, ez a kellemes, vidám árnyalat egyből jókedvre fog deríteni. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.