Elszabadult kölyökkenguruval találkozott egy biciklis Tatánál – Videó

kenguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kemma.hu olvasója kerékpározás közben Naszály és Dunaalmás között videózott le egy szabadon kóborló, vélhetőleg kölyök kengurut. 

Varga Péter elmondta a portálnak, éppen kerékpározott a barátjával, amikor a bozótból kiugrott eléjük egy kenguru, majd el is tűnt. Akciókamerája azonban rögzítette az állatot, amit fel is töltött az internetre:

Hétfőn éjfél után érdemes a hullócsillagokat megfigyelnihttp://www.life.hu/news/20190812-hetfon-ejfel-utan-erdemes-a-hullocsillagokat-megfigyelni-perseidak.htmlA Perseidák meteorraj megfigyelésére legalkalmasabb hétfőről keddre virradóan az éjféltől hajnalig terjedő időszak - mondta Kiss László, csillagász-fizikus. A csillagász az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában beszélt arról, hogy a Szent Lőrinc könnyeikét is ismert Perseidák meteorraj sok száz éve visszatérő jelenség augusztusban. Idén a telihold közeli állapot miatt nehezebben figyelhető meg a sok apró porszemcséből álló meteorrajból származó csillaghullás. News--Íme, az egyik legnépszerűbb amatőrpornós pár (18+)http://www.life.hu/intim/20190812-ime-az-egyik-legnepszerubb-amatorpornos-par-18.htmlSaját magukról készít videókat a pár, és ezzel a PornHub népszerűségi listáján rendre előkelő helyen végeznek. A felvételelek Leolulu néven kerülnek fel a megosztóra: arc nélkül. IntimOrigoIdőjárás: ekkor ér véget a kánikula Németh Lajos szerinthttp://www.life.hu/news/20190812-idojaras-ekkor-er-veget-a-kanikula-nemeth-lajos-szerint.htmlNémeth Lajos elárulta, a mai lehet az év legmelegebb napja, de már úton van a felfrissülés. NewsOrigoHiába fogyózol, nem mutat kevesebbet a mérleg? Ez lehet az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20190808-ezert-nem-mutat-kevesebbet-a-merleg-fogyokuras-hibak.htmlÚgy érzed, mindent megteszel a hőn áhított fogyásért, mégsem sikerül elérned a kitűzött célt? Ha hetek óta nem mutat kevesebbet a mérleg, valószínűleg valamit rosszul csinálsz. Olvasd el a 10 tipikus hibát, amit a fogyókúrázók elkövetnek. Ez Zsír!--Megszületett Cserháti Tamara kislányahttp://www.life.hu/csalad/20190812-megszuletett-cserhati-tamara-kislanya.htmlMegszületett Cserháti Tamara kislánya, Ella. CsaládOrigoMajka levédetné a művésznevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-majka-levedetne-muvesznevet.htmlKérvényt nyújtott be Majka: szeretné levédetni a művésznevét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.