Megmentették kisfiát: az anyuka most pénzt gyűjt a mentőknek

Forrás: Shutterstock -
mentő gyűjtés baleset motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyűjtést szervezett a Facebookon azaz anyuka, akinek kisfián egy motoros mentő segített.

Augusztus utolsó napján a trambulinon lett rosszul egy kisfiút Balatonakarattyán. A szülők azonnal hívták a mentőket, és egy perc múlva meg is jelent mellettük egy motoros orvos. Dr. Vajda Márk ellátta a gyermeket, akinek szerencsére nem lett komolyabb baja.

A hálás anyuka szerette volna viszonozni a szakember segítségét, és elhatározta, hogy összegyűjt 10 millió forintot, hogy szolgálatba állíthassanak egy másik motort is. Facebookon kezdett gyűjtésbe, és eddig több mint 13 ezren osztották meg bejegyzését. Az anyuka bízik abban, hogy november közepéig összegyűlik az össze – számolt be róla az RTL Klub.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Különös vízi szörnyet videóztak a kínai Jangce folyóbanhttp://www.life.hu/news/20190917-kulonos-vizi-szornyet-videoztak-a-kinai-jangce-folyoban.htmlHasonló szörnyet fotóztak a kínai Jangce folyóban, mint a skóciai Loch Ness-ben. NewsOrigoMeghalt a fiatal magyar raliversenyző, B. Ákoshttp://www.life.hu/news/20190917-meghalt-a-fiatal-magyar-raliversenyzo-b-akos.htmlTragikus baleset következtében vesztette életét a fiatal magyar raliversenyző, B. Ákos. News--Borzasztóan csúnya szörnyhalat fogtak ki Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20190917-borzasztoan-csunya-szornyhalat-fogtak-ki-norvegiaban.htmlOscar Lundahl maga sem hitte el, mi akadt a horgára Andoya szigeténél: óriás szemű, hosszú farkú halatt fogott.News--Vádat emeltek a kosdi férfi ellen, akinek gyermeke tűz áldozata letthttp://www.life.hu/news/20190916-vadat-emeltek-a-kosdi-ferfi-ellen-akinek-gyermeke-tuz-aldozata-lett.htmlGondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, akinek "óvatlansága miatt" tűz ütött ki egy kosdi ház melléképületében, amelyben kisgyermeke életét vesztette - tájékoztatta a vádhatóság hétfőn az MTI-t.News--Rekordot döntött: 126 km/h-ás sebességgel hajtotta biciklijét egy nőhttp://www.life.hu/news/20190916-rekordot-dontott-126-kmhas-sebesseggel-hajtotta-biciklijet-egy-no.htmlMegdőlt a kizárólag emberi erővel hajtott kétkerekű járművek női sebességrekordja, a francia kerékpáros Ilona Peltier 126,51 kilométeres óránkénti sebességgel tekert az Egyesült Államokban. NewsOrigoMumifikálódott holttestet találtak egy kaposvári építkezésenhttp://www.life.hu/news/20190916-mumifikalodott-holttestet-talaltak-egy-kaposvari-epitkezesen.htmlMumifikálódott holttestet találtak a Csokonai fogadó felújítása közben hétfőn Kaposváron - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense az MTI-t.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.