Kínos videó: hulla részegen szállítják a brit turistanőt

turista videó részeg kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyoroszágban videózták le azt a brit turistát, aki öntudatlanra itta magát.

Alaposan felöntött a garatra az internet legújabb "sztárja", akinek videóját már rengetegen osztották meg a világhálón. A felvételen az látható, ahogy egy férfi motoron szállít egy öntudatlanul fekvő brit turistát, aki hulla részegre itta magát - írta meg a Bors.

Megmentették kisfiát: az anyuka most pénzt gyűjt a mentőknekhttp://www.life.hu/news/20190917-megmentettek-kislanyat-az-anyuka-most-penzt-gyujt-a-mentoknek.htmlGyűjtést szervezett a Facebookon azaz anyuka, akinek kisfián egy motoros mentő segített. NewsOrigoTüzes törölközővel masszíroznak Egyiptombanhttp://www.life.hu/news/20190917-tuzes-torolkozovel-massziroznak-egyiptomban.htmlElső látásra akár életveszélyesnek is tűnhet az a masszázs, amelyet egy egyiptomi masszőr alkalmaz.NewsOrigoÁzsiai gyermeke született egy fehér párnakhttp://www.life.hu/news/20190917-azsiai-gyermeke-szuletett-egy-feher-parnak.htmlSok évnyi harc után mesterséges megtermékenyítéssel sikerült teherbe esnie az anyának, de a gyermek születése újabb kérdéseket vetett fel, ugyanis nem hasonlított édesapjára. NewsOrigoFelfüggesztett szabadságvesztést kapott egy barcsi kutyatartóhttp://www.life.hu/news/20190917-felfuggesztett-szabadsagvesztest-kapott-egy-barcsi-kutyatarto.htmlEgy év két hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte és 27 millió forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte a Barcsi Járásbíróság azt a nőt, aki több mint száz tacskót tartott Barcson nem megfelelő körülmények között - tájékoztatta a Kaposvári Törvényszék sajtóosztálya kedden az MTI-t.NewsOrigoKülönös vízi szörnyet videóztak a kínai Jangce folyóbanhttp://www.life.hu/news/20190917-kulonos-vizi-szornyet-videoztak-a-kinai-jangce-folyoban.htmlHasonló szörnyet fotóztak a kínai Jangce folyóban, mint a skóciai Loch Ness-ben. NewsOrigoVádat emeltek a kosdi férfi ellen, akinek gyermeke tűz áldozata letthttp://www.life.hu/news/20190916-vadat-emeltek-a-kosdi-ferfi-ellen-akinek-gyermeke-tuz-aldozata-lett.htmlGondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, akinek "óvatlansága miatt" tűz ütött ki egy kosdi ház melléképületében, amelyben kisgyermeke életét vesztette - tájékoztatta a vádhatóság hétfőn az MTI-t.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.