Csak pár percre nem figyelt a rendőr: a letartóztatott pár a rendőrautó hátsó ülésén szexelt

Forrás: Shutterstock -
szex rendőrség rendőr részeg pár rendőrautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy részeg amerikai pár a rendőrautó hátsó ülésén esett egymásnak, miközben a rendőrség pár percre egyedül hagyta őket.

Bizarr történetről számolt be a Miami Herald. A portál azt írja, egy részegen kerékpározó párt kapcsoltak le a rendőrök, akik kivilágítatlan kerékpárjukkal közlekedtek az úton este. Beültette őket a rendőrautóba, csak egy kis időre hagyta magukra őket, és mire visszatért, nagyot nézett: a nő meztelen volt, a férfi is letolta a nadrágját és a szexeltek.

A rendőr meg akarta állítani őket, ám ekkor a férfi elszaladt. Hamarosan utolérték őt, és az ittas kerékpározás miatt így még a rajta lévő bilincs eltulajdonításáért is felelnie kell a vádlottnak.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
A Google térképe alapján találták meg egy 22 éve eltűnt férfi holttestéthttp://www.life.hu/news/20190917-a-google-terkepe-alapjan-talaltak-meg-egy-22-eve-eltunt-ferfi-holttestet.htmlA Google térképén fedezték fel egy 22 évvel ezelőtt eltűnt férfi holttestét. NewsOrigoFelfüggesztett szabadságvesztést kapott egy barcsi kutyatartóhttp://www.life.hu/news/20190917-felfuggesztett-szabadsagvesztest-kapott-egy-barcsi-kutyatarto.htmlEgy év két hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte és 27 millió forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte a Barcsi Járásbíróság azt a nőt, aki több mint száz tacskót tartott Barcson nem megfelelő körülmények között - tájékoztatta a Kaposvári Törvényszék sajtóosztálya kedden az MTI-t.NewsOrigoBorzasztóan csúnya szörnyhalat fogtak ki Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20190917-borzasztoan-csunya-szornyhalat-fogtak-ki-norvegiaban.htmlOscar Lundahl maga sem hitte el, mi akadt a horgára Andoya szigeténél: óriás szemű, hosszú farkú halatt fogott.News--Bízik a gyors felépülésben a lezuhant magyar artistahttp://www.life.hu/news/20190917-bizik-a-gyors-felepulesben-a-lezuhant-magyar-artista.htmlPicard Lili néhány nappal ezelőtt zuhant le a trapézról. Bár súlyos sérült szenvedett, az artista bízik abban, hogy hamar felépül és folytathatja karrierjét. NewsOrigoElsüllyedt egy turistahajó Indiában, sokan meghaltak vagy eltűntekhttp://www.life.hu/news/20190915-elsullyedt-egy-turistahajo-indiaban-sokan-meghaltak-vagy-eltuntek.html--Túl hangosan hallgatták a zenét a HÉV-enhttp://www.life.hu/news/20190916-tul-hangosan-hallgattak-a-zenet-a-heven.htmlMajdnem egymásnak esett két társaság a HÉV-en, mert az egyik csapat túl hangosan hallgatta a zenét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.