Halálra gázolt a vonat egy embert Ceglédnél

gázolás baleset Cegléd vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra gázolt a vonat egy embert Ceglédbercel-Cserő és Cegléd között hétfőn, a vonatok csak az egyik vágányon közlekednek, így hosszabb a menetidő - tájékoztatta a rendőrség és a Mávinform az MTI-t.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a gázolás a nyílt pályán történt.


Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese közleményében azt írta, hogy a Nyugati pályaudvarról Ceglédre tartó Z50-es személyvonat gázolt. A járatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek az érintett szakaszon, emiatt hosszabb a menetidő a Budapest-Cegléd vonalon.

Közben szintén a Budapest-Cegléd vonalon a kivitelező befejezte a munkát a városligeti elágazás és a kőbányai teherpályaudvar közötti szakaszon, így ismét mindkét vágányon közlekednek a vonatok. Délutántól a lajosmizsei és monori járatok ismét a Nyugati pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek - olvasható a közleményben.

A trapézról zuhant le egy magyar artista egy bosnyák cirkuszbanhttp://www.life.hu/news/20190916-a-trapezrol-zuhant-le-egy-magyar-artista-egy-bosnyak-cirkuszban.htmlLezuhant egy magyar artista egy bosnyák cirkuszban. NewsOrigoIdőjárás: markáns hidegfront érkezikhttp://www.life.hu/news/20190916-idojaras-markans-hidegfront-erkezik.htmlIdeje elővenni a pulóvereket, kedden egy markáns hidegfront hozza meg az őszt. News--Elsüllyedt egy turistahajó Indiában, sokan meghaltak vagy eltűntekhttp://www.life.hu/news/20190915-elsullyedt-egy-turistahajo-indiaban-sokan-meghaltak-vagy-eltuntek.html--Íme, a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20190915-ime-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlIsmét kihúzták a hatos lottó nyerőszámait, és kiderült, hogy megváltozott-e valakinek az élete. News--Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Székesfehérvár vonalonhttp://www.life.hu/news/20190915-gazolas-miatt-kesnek-a-vonatok-a-budapest-szekesfehervar-vonalon.htmlA Zágráb felé tartó Gradec IC Dinnyés és Székesfehérvár között elütött egy embert, emiatt a Budapest-Székesfehérvár vonalon 15-30 perccel megnőhet a vonatok menetideje - közölte a Mávinform vasárnap reggel a honlapján. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.