Világbajnok lett Korok Fatima: 81 métert merült szabadtüdővel

Forrás: Facebook/Fatima Korok Freediver -
világbajnok Korok Fatima szabadtüdős merülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világbajnoki aranyérmet szerzett Korok Fatima a szabadtüdős mélymerülő világbajnokságon Franciaországban.

Világbajnoki aranyérmet szerzett Korok Fatima, aki első és egyetlen magyarként indult a szabadtüdős mélymerülő világbajnokságon Franciaországban. Az edzőtáborhoz és az induláshoz szükséges összeget szülei, városa és sok idegen ember támogatásával sikerült összehozni, Fatima pedig aranyéremmel hálálta meg.

Világbajnoki aranyérmet szerzett Korok Fatima, 81 métert merült szabadtüdővel Forrás: Facebook/Fatima Korok Freediver

Az első napon ugyan nem volt szerencséje, de a második nap meghozta számára a sikert. A kötél mentén végzett szabadmerülés versenyszámában világbajnok lett. Kicsivel több, mint 81 méter mélyre merült, a távot oda-vissza 2 perc 54 másodperc alatt tette meg - írja a Ripost.

Feljelentette szomszédait egy vegán nőhttp://www.life.hu/news/20190912-feljelentette-szomszedait-egy-vegan-no.htmlBeperelte egyik grillező szomszédját egy vegán nő, ugyanis megérezte a hús illatát. NewsOrigoÖngyilkos lett a depressziósokat mentő lelkész, Jarrid Wilsonhttp://www.life.hu/news/20190912-ongyilkos-lett-a-depressziosokat-mento-lelkesz-jarrid-wilson.htmlA 30 éves amerikai lelkész, Jarrid Wilson eldobta magától az életét. Feleségével együtt évek óta próbáltak a depressziós embereken segíteni. NewsThinkstockIdőjárás: ilyen idő várható hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190912-idojaras-ilyen-ido-varhato-hetvegere.htmlCsütörtökön elvétve kialakulhat zápor, de ettől eltekintve kellemes időnk lesz, pénteken pedig nem kell esőre számítanunk. Hétvégén is csak néhol számíthatunk csapadékra. News--Az egyik legnagyobb valaha volt repülő állatot fedezték fel Kanadábanhttp://www.life.hu/news/20190911-az-egyik-legnagyobb-valaha-volt-repulo-allatot-fedeztek-fel-kanadaban.htmlAz egyik valaha volt legnagyobb, 10 méter szárnyfesztávolságú és 250 kilogrammos repülő hüllőt fedezték fel Kanadában. News--Így hajtott a forgalommal szemben az anya az M5-ösön - Videóhttp://www.life.hu/news/20190911-igy-hajtott-a-forgalommal-szemben-az-anya-az-m5oson-video.htmlA Ripost tett közzé egy felvételt arról, ahogy az M5-ösön frontálisan ütköző édesanya hosszú perceken keresztül hajt a forgalommal szemben. News--Húsz évente előforduló égi jelenséget figyelhetünk meg péntek éjjelhttp://www.life.hu/news/20190911-husz-evente-elofordulo-egi-jelenseget-figyelhetunk-meg-pentek-ejjel.htmlSzeptember 13-án, pénteken különleges holdállást figyelhetünk meg, ami körülbelül 20 évente ismétlődik.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.