Öngyilkos lett a depressziósokat mentő lelkész, Jarrid Wilson

öngyilkos öngyilkosság lelkész Jarrid Wilson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves amerikai lelkész, Jarrid Wilson eldobta magától az életét. Feleségével együtt évek óta próbáltak a depressziós embereken segíteni. 

A 30 éves lelkész a kaliforniai több mint 15 ezer lelket számláló Harvest Christian Fellowship Church lelkésze volt, és jó ideje segített a depressziós embereken. Feleségével együtt hozták létre a Remény Himnusza nevű programot, hogy felkarolják a szorongással küzdőket, hiszen ő maga is ezzel harcolt - írja a BBC. Depressziójáról mindig nyíltan beszélt, halála előtt nem sokkal pedig egy olyan Jézust szerető nőről írt, aki öngyilkos lett.

"Jézus szeretete nem mindig jelent gyógyírt az öngyilkos gondolatokra, Jézus szeretete nem mindig gyógyítja meg a depressziót. De ez nem jelenti azt, hogy Jézus nem kínál társaságot és vigaszt. Ő mindig ezt teszi" - írta akkor. Két gyermeket és egy feleséget hagyott hátra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.