Feljelentette szomszédait egy vegán nő

Forrás: Shutterstock -
szomszéd diéta étrend vegán feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beperelte egyik grillező szomszédját egy vegán nő, ugyanis megérezte a hús illatát.

Cilla Carden évek óta vegán életmódot folytat, amit szeretne másokra is rákényszeríteni, vagy legalábbis szeretné, ha mindenki tiszteletben tartaná az ő étkezési szokásait. Ha úgy érzi, megsértették elveit, akkor azonnal megy és feljelenést tesz a rendőrségen – számolt be róla a Guardian.

Ez történt legutóbb is, amikor azért fordult a hatósokhoz, mert megérezte, hogy a szomszédjában húst sütnek.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A nő elmondta, szerinte a szomszédok direkt grilleztek odakint, hogy idegesítse őt a sült hal illata.

Még a kertemben sem élvezhetem a szabadidőmet. Még csak ki sem mehetek..." – áll a feljelentésében.

A bíróság végül elutasította a nő kérését, miszerint találjanak ki valamiféle szankciót a szomszédai ellen.

Időjárás: ilyen idő várható hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190912-idojaras-ilyen-ido-varhato-hetvegere.htmlCsütörtökön elvétve kialakulhat zápor, de ettől eltekintve kellemes időnk lesz, pénteken pedig nem kell esőre számítanunk. Hétvégén is csak néhol számíthatunk csapadékra. News--Halálos autóbaleset történt Ásotthalomnálhttp://www.life.hu/news/20190912-halalos-autobaleset-tortent-asotthalomnal-csutortok-hajnal.htmlHalálos autóbaleset történt az 55-ös főúton Ásotthalom közelében csütörtök hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. NewsThinkstockAz egyik legnagyobb valaha volt repülő állatot fedezték fel Kanadábanhttp://www.life.hu/news/20190911-az-egyik-legnagyobb-valaha-volt-repulo-allatot-fedeztek-fel-kanadaban.htmlAz egyik valaha volt legnagyobb, 10 méter szárnyfesztávolságú és 250 kilogrammos repülő hüllőt fedezték fel Kanadában. News--Így hajtott a forgalommal szemben az anya az M5-ösön - Videóhttp://www.life.hu/news/20190911-igy-hajtott-a-forgalommal-szemben-az-anya-az-m5oson-video.htmlA Ripost tett közzé egy felvételt arról, ahogy az M5-ösön frontálisan ütköző édesanya hosszú perceken keresztül hajt a forgalommal szemben. News--Megverték a magyar cirkusz artistáithttp://www.life.hu/news/20190910-megvertek-a-magyar-cirkusz-artistait.htmlAz egyik magyar vándorcirkusz artistáinak elegük lett, ezért fel akartak mondani. Állítólag megverték őket. NewsOrigo2 ezer éves "iPhone-t" találtak a régészekhttp://www.life.hu/news/20190909-2-ezer-eves-iphonet-talaltak-a-regeszek.htmlEgy több mint 2 ezer éves sírt tártak fel Oroszországban, amelyben egy olyan tárgyat is találtak, amely távolról kísértetiesen hasonlít egy iPhone-hoz. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.